FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Pițurcă, uimit de ceea ce se întâmplă la Craiova: "E patria fotbalului!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 11:00

Victor Pițurcă vede Craiova drept cel mai important punct fotbalistic de pe harta României, mai ales acum, când CS U Craiova are rezultate bune și s-a construit noul "Oblemenco". 

"Fotbalul în România este iubit, nu poți spune invers, stadioanele erau pline pe vremuri. La Craiova e ceva normal acum. Craiova e patria fotbalului și de ce? Datorită unui stadion construit...

Încep cluburile să renască. Aceste cluburi mari nu trebuie să hiberneze în liga a patra. Sunt cluburi din Liga 2 care dau faliment. E legal, e foarte legal să susții aceste echipe. Și ce dacă a fost scandal cu Craiova?

Ce se întâmpla dacă nu era Craiova acum, nu mai era spectacol. Așa trebuie să se întâmple cu Steaua, Rapid, Petrolul, UTA Arad”, a spus Victor Pițurcă la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1461059867249641
Emilian Serbanescu  •  21 Decembrie 2017, 15:40

Pițurcă adulmeca si el prin haznalele ligii, poate s-o lipi ceva de nasucul lui, nu neaparat maro si nu neaparat aromat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează