FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Plan eșuat al lui Miriuță! Vestea proastă pe care a primit-o azi antrenorul lui Dinamo

FOTOȘ: Alex Nicodim
FOTOȘ: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 19:46

Vasile Miriuță a primit o veste proastă din partea conducerii lui Dinamo. Planul său de a aduce înapoi jucătorii împrumutați eșuează din fașă. 

Ionel Dănciulescu a anunțat că doar Daniel Popa își poate încheia împrumutul la Botoșani, dacă Dinamo plătește pentru asta. 

"Nu știu dacă există posiblitatea ca jucătorii pe care noi i-am împrumutat să îi aducem înapoi în iarnă.

Doar Popa de la Botoșani cred că ar putea veni, însă numai dacă dăm o sumă de bani", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

CARE SUNT JUCĂTORII ÎMPRUMUTAȚI 

Vasile Miriuță a cerut conducerii să aducă fotbaliști împrumutați de Dinamo la diverse echipe din Liga 1 și a 2-a, Daniel Popa (Botoșani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu și Mihai Popescu (ambii de la Voluntari), Laurențiu Manole și Andrei Târcoveanu (ambii de la Mediaș), Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu (ambii de la Chindia).

"Avem un nucleu bun şi am vorbit cu conducerea, vom avea mai mulţi tineri în lot. Nu putem juca numai cu tineri, dar aţi văzut ce bine a jucat Dudea cu Astra"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo, după 1-1 cu Astra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Octombrie 2017, 12:43

dinamo cuib de prosti.

ray51
ray51  •  03 Octombrie 2017, 11:16

Vasile vei regreta pasul facut la aceasta echipa. Cu parere de rau spun asta. Nu sunt fan Dinamo, dar nu-mi este indiferent fotbalul prestat de echipa. As fi dorit ca titlul sa fie o lupta barbateasca pe teren intre mai multe echipe.

zecs93
zecs93  •  03 Octombrie 2017, 03:39

cum nu pot reveni jucatori nostri imprumut inapoi ?? Pai daca apartin de Dinamo ?? Daca ii vor sa achite clauza aia, sincer doar pe Daniel Popa si pe fundasu Popescu i-as vrea inapoi, pot emite pretentii doar ei de titulari din toti care au fost imprumutati !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează