FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Plânge după FCSB? Șumudică: "Am pierdut din cauză că am iubit Rapidul. Ajungeam și eu la o echipă mare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 08:46

Marius Șumudică, actualul tehnician al Astrei, a recunoscut că pasiunea dusă la extrem pentru Rapid l-a afectat profesional în carieră și că tocmai din această cauză nu a putut să antreneze la FCSB, în ciuda ofertei avantajoase primită de la Gigi Becali. 

"Recunosc că am avut discuţii cu FCSB. Îmi era greu şi mie, dar şi lui Gigi. Am anumite principii, plus că eu am sânge vişiniu şi până îmi schimb grupa e greu. Am iubit Rapid, dar să ştiţi că îmi dau seama că am avut mult de pierdut, din punct de vedere profesional.

Un antrenor profesionist nu are voie să facă asta. Un antrenor profesionist trebuie să aibă o anumite conduită. Am pierdut foarte mult în viaţă, din cauza apartenenţei mele, dar nu regret nimic. Ajungeam la o echipă foarte mare, dar Dumnezeu aşa a vrut", a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

Marius Șumudică își va încheia în această vară aventura la Astra, după 2 ani glorioși, în care a câștigat un titlu și o Supercupă și a dus echipa giurgiuveană până în șaisprezecimile Europa League.

Ultimul meci al lui Șumudică pe banca Astrei va fi pe 27 mai, când Astra o va înfrunta pe FC Voluntari în finala Cupei României. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
balauru48
balauru48  •  19 Mai 2017, 19:34
Postat de John Milne pe 19 Mai 2017, 18:52

Deci rinamo este o echipa de duzina ?

Dinamo este cea mai titrata echipa din Romania. Da, de duzina. Prostache!

1425838917717550
John Milne  •  19 Mai 2017, 18:52

Deci rinamo este o echipa de duzina ?

200162340503969
Barbu Cosmin  •  19 Mai 2017, 17:55

Sumi trebuia sa ti vezi de treaba ta,un profesionist antrenează unde are oferte nai vazut dan petrescu a antrenat rapidu na ziz că este stelist.mai ai rabdare câteva meciuri si o să antrenezi steaua.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează