FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planul de reorganizare a fost aprobat » Dinamoviştii vor să scape de insolvenţă pînă la sfîrşitul anului

Negoiță e acționar majoritar la Dinamo din primăvara lui 2013
Negoiță e acționar majoritar la Dinamo din primăvara lui 2013

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 10:01

Roş-albii continuă să spere că vor scăpa de insolvenţă pînă la finele anului. Dosarul prin care clubul solicita deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai, la Tribunalul Bucureşti.

Dinamo trage nădejde să iasă din insolvenţă pînă la finele anului 2014. Administratorul judiciar al "cîinilor", Cătălin Dascăl, a declarat că instanţa a respins contestaţiile la tabelul preliminar al creditorilor societăţii, depuse de ANAF şi MBL Computers, acolo unde are acţiuni şi Nicolae Badea. A fost definitivat şi planul de reorganizare al companiei.

"Sîntem în continuare în planul de observaţie. S-au depus tabelul definitiv şi planul de reorganizare. Şedinţa Adunării creditorilor, în care se va discuta aprobarea planului de reoganizare, este pe 17 noiembrie. Creanţele au rămas neschimbate", a spus Dascăl.

Administratorul judiciar a adăugat că reprezentantul firmei Ideal Rezidenţial, controlată de acţionarul majoritar al clubului, Ionuţ Negoiţă, a fost ales preşedinte al Comitetului creditorilor. "Are creanţa cea mai mare, a fost ales prin vot majoritar sau chiar în unanimitate". Firmele lui Negoiţă sînt majoritare la masa credală, cu 54 la sută.

225.000 de euro este suma creanţelor salariale înscrise în tabelul preliminar al creditorilor

17,5 milioane de euro este suma totală a creanţelor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Tineri talentaţi şi ieftini"
Fostul căpitan al roş-albilor, Florentin Petre, este mîndru că fiul său, Patrick, a debutat în Liga 1 la 17 ani şi jumătate şi spune ce părere are despre viitorul clubului: "Dinamo trebuie să dea credit total tinerilor, sînt talentaţi şi nu sînt costisitori. Acesta este drumul de urmat. Mă bucur că fiul meu a debutat într-un derby cu Steaua, cu peste 40.000 de oameni în tribune. A muncit de la 6 ani să devină fotbalist, cred că este pe calea cea bună".

Tănase cu tupeu
"Decarul" Viitorului, Florin Tănase, aşteaptă cu încredere meciul cu Dinamo, de vineri: "Cred că putem face şi spectacol şi să obţinem punct, puncte. Venim să cîştigăm în Ştefan cel Mare, chiar dacă, poate, calculele hîrtiei o dau pe Dinamo ca favorită. Avem încredere că vom face un meci bun şi nu vom dezamăgi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 22:54

excelent, imi scapase stirea, desi o.. stiam..)

reddogsv
reddogsv  •  06 Noiembrie 2014, 10:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa dea Domnul sa ai dreptate. Felicitari pentru umor, se vede ca esti dinamovist! Ai like la ultimele comentarii!

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2014, 16:30
Postat de zecs93 pe 05 Noiembrie 2014, 16:19

gresit, daca Dinamo iese in decembrie din insolventa, nu va putea juca in europa campionatul urmator, deci chiar daca terminam pe 4 stam acasa, deabia de la anu vom putea juca !!!

nu va juca in europa campionatul asta :* scuzati, iar la anu daca ocupa un loc de europa vom putea juca !!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close