FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planul lui Reghe cu Alibec: "L-am rugat ceva pe Denis. Sunt sigur că va reuși la Steaua"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 19:30

Laurențiu Reghecampf l-a lăudat în această seară pe Denis Alibec, pe care îl consideră jucătorul decisiv de care Steaua are nevoie pentru a depăși forma slabă din ultima perioadă. 

"Ca să poți să ai ocazii, trebuie să ai și jucători cu care poți combina, care să aibă calitatea necesară de a marca. Alibec este unul dintre acești jucători, își creează ocazii, trage foarte mult la poartă, e un jucător care are calitate. Sunt sigur că Alibec va reuși la noi.

Nu i-am stabilit nimic lui Alibec, i-am spus doar programul, l-am rugat să se odihnească pentru că a avut o perioadă foarte încărcată la Astra. Vom stabili un program bun, pentru ca Alibec să aibă un randament bun. 

El mi-a spus că se simte foarte bine cu greutatea pe care o are acum. Un jucător cu kilograme în plus nu are mişcările pe care Denis le-a arătat în această toamnă. El poate crește foarte mult, Steaua poate fi o rampă de lansare pentru el", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

Denis Alibec a fost achiziționat de Steaua de la Astra, contra sumei de 1,7 milioane de euro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  20 Decembrie 2016, 22:59

Tare imi este teama ca Steaua cu Reghe antrenor in loc sa fie o rampa de lansare pentru Alibec va fi un "topogan". Tade cand a venit la Steaua era golgeter al ligii 1, cum se explica faptul ca la Steaua a jucat foarte prost? Majoritatea jucatorilor veniti la Steaua in "era" Reghe au jucat mult mai prost decat la echipele de unde au venit. Lucrul asta oare nu spune nimic despre valoarea antrenorului?

niculaemoromete
niculaemoromete  •  20 Decembrie 2016, 20:32

O să-l distrugă nepriceputul şi pe Alibec, cum a distrus zeci de jucători!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează