FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Planul nebun al lui Șumudică pentru a fi la Astra și din sezonul viitor: "Voi face asta, am vorbit cu avocații. Poate mai iau și o șpagă"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 11:21

Marius Șumudică a fost suspendat pentru două luni de Comisiile FRF după ce a fost depistat cu un cont online de pariuri. Tehnicianul Astrei a vorbit despre planul pe care-l are pentru a fi din nou pe banca giurgiuvenilor la începutul sezonului viitor.

"Îmi reziliez contractul cu Astra și mă duc în străinătate să mă angajez. Mie îmi intră în vigoare suspendarea din 8 iunie, iar ea spune că sunt suspendat pentru două luni din activitate. Păi bun, atunci mă duc în Cipru și mă angajez la o echipă acolo. La 1 august mă dă afară echipa aia și vin la Astra. E regulamentar. Asta m-au sfătuit avocații să fac.

Mă angajez acolo două luni și după aceea pot să revin la Astra, eu practic mi-am ispășit pedeapsa așa. Poate patronul de acolo are și vreo cafenea ceva, fac pe ospătarul, mai iau și eu o șpagă", a declarat Șumudică la Digi.

"De ce vreți să-i dați în cap lui Șumudică? El a făcut rezultate. Eu aduc 6 milioane de euro fotbalului românesc, poate ajung și în Ligă. Dau un exemplu. Ajung în grupele Ligii și aduc 20 de milioane. Pot ieși și să spună: "Băi Șumudică ai comis-o! Din clipa de față dacă mai pariezi ești suspendat doi ani" Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Mai 2016, 18:02

De ce sa se duca in Cipru? Pe perioada suspendarii, el poate lucra in orice cafenea din Giulesti, nu il opreste nimeni. Nu poate fi antrenor de fotbal, in rest e treaba lui.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Mai 2016, 17:51

Din ciclul "Cum sa fentam legea in Romania", etapa pe sumudica....Legile sunt pentru fraieri in tara asta.....Doamne-fereste sa se respecte in Romania ceva vreodata, sa nu cumva sa ne "strice" occidentul cumva, cel mai bine e sa ramanem tot balcanico-preistorici, din punct de vedere al civlizatiei noi inca am ramas in perioada fanariota, e o minciuna sa credem ca suntem "doar" cu 50 de ani in urma occidentului, adevarul e ca suntem undeva la 250-300 de ani....si inca unii tot isi fura caciula singuri, se cred ei superiori altor natii (unele chiar din jurul nostru)...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Mai 2016, 17:27

Cat sa mai suportam elucubratiile savurosului si genialului cu aia mica? Mintea, de ea e vorba...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează