FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Planul secret discutat azi de Becali și Mititelu: "Stai liniștit! Facem altă ligă"

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 13:29

Astăzi, Gigi Becali a fost audiat în cazul dezafilierii Universității Craiova, iar la final, a avut un dialog cu Adrian Mititelu, pe culoarele Curții de Apel.

La finalul audierilor, Mititelu i-a sugerat lui Becali că își va lua jucătorii înapoi și că va juca în prima ligă din sezonul viitor. Patronul Stelei a zis, mai în glumă, mai în serios, că formațiile din Liga 1 vor desființa actuala Ligă Profesionistă de Fotbal și că Mititelu să stea liniștit.

Becali: Eu am zis adevărul. Că te-a ajutat sau că nu te-a ajutat, eu am spus doar adevărul. Nu te supăra. O să iei 10 milioane.
Mititelu: O să vedeți, poate o să iau 300 de milioane de euro. Și dobândă. Iar la anul fiecare o să jucați cu ce jucători aveți.
Becali: Stai liniștit. Desființăm Liga asta și facem altă Ligă!

 

Citește și: UPDATE Un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova » Dialog suburban între Becali, Mititelu, Dragomir și Sandu în sala de judecată: "Te-a retrogradat mă-ta! Vorbește frumos"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
radufl
radufl  •  25 Ianuarie 2017, 17:39

Mititelu o să ia praful de pe tobă... Orice ca să nu muncească! Abia aștept să văd finalul acestui proces - inculpații la brutărie, martorii amendați și reclamantul... la muncă în folosul comunității!

stefan..
stefan..  •  25 Ianuarie 2017, 16:20

Cine se aseamana se aduna. Mai lipseste "***" :)) blatist al fotbalului romanesc si trio-ul gaunos este complet.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  25 Ianuarie 2017, 15:40

Articolul este făcut după melodia Simonei Nae - doi nebuni .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează