FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Planul secret pregătit de Hagi! Adevăratul motiv din spatele repatrierii lui Ianis » Italienii au dezvăluit totul

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 09:13

Gheorghe Hagi a surprins pe toată lumea după comunicatul în care afirmă că oferă două milioane de euro pentru repatrierea fiului său Ianis, rezervă de lux la Fiorentina.

Totuși, adevăratul motiv din spatele interesului pentru Ianis Hagi ar fi altul. Potrivit site-ului FiorentinaNews, Gheorghe Hagi dorește să-l transfere pe Ianis cu două milioane de euro pentru a-l vinde mai departe pe o sumă mai mare.

Concret, italienii îl bănuiesc pe "Rege" că vrea să-l vândă pe Ianis la o echipă importantă a Europei, nicidecum să-l transfere pentru a juca la Viitorul

Hagi a plecat deja în Italia pentru a negocia ultimele detalii și intenționează să achite aceeași sumă pe care italienii au plătit-o pentru a-l cumpăra pe Ianis de la campioana României, adică 2 milioane de euro!

Vezi și: Ofertă oficială din Liga 1 pentru Ianis Hagi: "Am transmis Fiorentinei că îl vrem definitiv. Suntem la negocieri în Italia"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
risc_mix
risc_mix  •  06 Ianuarie 2018, 16:11

Ăla micu, parcă e tractorist

ray51
ray51  •  06 Ianuarie 2018, 16:01

Nu spun ca nu trebuie sa-ti iubesti odraslele, indiferent cate sunt si cu cine le-ai facut. Gica insa, exagereaza.

946199078754644
Tavi A'visi  •  06 Ianuarie 2018, 14:42

Invidia se cistiga cu sacrificiu . Hagi a reusit. Bravo Hagi !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează