FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planurile lui MM au fost dezvăluite de Gigi Becali: "Băi, ai grijă, să nu se prindă justiția că faci aia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 08:41

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Mihai Stoica la Steaua. Patronul campioanei a recunoscut ce a discutat în ultimele zile cu fostul manager al echipei și ce are de gând să facă în viitor. 

"Mihai e distrus după fotbal. Mă sună de cinci ori pe zi: patroane, fac aia sau aia! I-am și zis: băi, ai grijă, stai liniștit, să nu se prindă justiția că faci aia, că tu nu ai voie.

Bine, i-am zis la mișto. El are voie să ajute clubul, dar are o teamă încă. Eu am făcut un an de pușcărie în regim deschis, mai ieșeam afară, mai socializam.

Dar el a stat numai în pușcărie, te face sălbatic pușcăria asta. Bine, știți cum e el, e și mai sperios așa”, a declarat Gigi Becali la Digi.

Mihai Stoica a stat un an și 11 luni în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor. Acesta a ieșit luni, însă timp de 2 ani are o pedeapsă complementară.

Această pedeapsă îi interzice să ocupe vreo funcție de reprezentare în fotbal timp de doi ani. MM Stoica a fost luni, la doar câteva ore de la eliberare, la Chiajna, unde Steaua a învins Concordia, scor 2-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
488780454666302
Lombada Stefan  •  03 Iunie 2016, 19:17

asta i-a zis giovanni lu gigi :)))) bancuri de puscariasi, deh

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  19 Februarie 2016, 18:05
Postat de steauaucl pe 19 Februarie 2016, 15:42

ce bine ca in india nu este iarna....

stim toti ca fecesebistii ie indieni

steauaucl
steauaucl  •  19 Februarie 2016, 15:42
Postat de sexilian pe 19 Februarie 2016, 14:08

CE FETE *** AU MASCARICII,mimi suna sa-i dea cutia de carton sa poata trece de iarna

ce bine ca in india nu este iarna....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează