FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Plata sau pierde clubul! » Situație CRITICĂ la Dinamo: deadline primit de Negoiță de la Nicolae Badea

Relația dintre Negoiță și Badea s-a stricat și din cauza șicanelor legate de stadionul Dinamo, nu doar de la banii datorați Foto: Alex Nicodim
Relația dintre Negoiță și Badea s-a stricat și din cauza șicanelor legate de stadionul Dinamo, nu doar de la banii datorați Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 09:00

Ionuț Negoiță trebuie să-i achite două milioane de euro lui Nicolae Badea până la finele lunii!

Ionuț Negoiță e în mare pericol să piardă Dinamo! Scandalul extins cu Nicolae Badea a ajuns într-o nouă fază, iar actualul patron al clubului trebuie să-i achite două milioane de euro până pe 31 octombrie 2017 celui de la care a preluat acțiunile în urmă cu 4 ani.

Procesul a început pe 10 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 3, iar în urmă cu două săptămâni cererea patronului de la RIN de ridicare a sechestrului de pe acțiuni a fost respinsă, așa cum a scris ieri Prosport. Și aceasta chiar dacă Negoiță solicita ca sechestrul să-i fie ridicat măcar de pe o parte din acțiuni, invocând că acțiunile la clubul său, FC Dinamo 1948, au o valoare mult mai mare de două milioane de euro.

Deși Negoiță are dreptul la recurs, diverse documente pot întârzia cursul speței, astfel că procedura de recuperare silită a datoriei, fiind executorie, merge mai departe. Badea dorește banii respectivi, nu va renunța la ei. Iar dacă Negoiță nu achită banii sau nu ajunge la o înțelegere, la licitația pentru acțiuni se poate prezenta inclusiv clubul lui Badea, CS FC Dinamo, care evoluează în liga a patra.

235.000 €va încasa Dinamo de la UEFA din "dubla" cu Bilbao în turul 3 preliminar al Europa League, 1-4 scor general

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
zecs93
zecs93  •  05 Octombrie 2017, 19:10

cu ocazia asta scapam de falit, suta la suta am inteles ca iese borcea din inchisoare si o sa-si bage un om din umbra controlat de cristi *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  05 Octombrie 2017, 16:51

Numai la noi se poate intampla asa ceva.Pentru perfoarmanta de a baga acest club la MINUS 17 MILIOANE JUMATE,este recompensat cu DOUA MILIOANE,sau cu recastigarea clubului.Poate mai are omul nevoie de inca vreo 17-20 de milioane,asa ca il mai baga o data IN GROAPA. POATE CHIAR DEFINITIV SI IREVOCABIL.

poison
poison  •  05 Octombrie 2017, 16:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează