FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pleacă de la AEL Limassol » Ricardo Cadu şi-a anunţat viitoarea destinaţie şi a comentat ultimele declaraţii ale lui Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:31

Ricardo Cadu a recunoscut că nu mai vrea să stea la AEL Limassol, echipă la care a ajuns în vară după ce a plecat de la CFR Cluj, fiind în discuţii avansate pentru revenirea în Portugalia. 

"Eu abia aştept să plec de aici. Am vorbit cu cei de la club, joi primesc un răspuns. Aş vrea să revin în Portugalia", a spus Ricardo Cadu la DigiSport.

Fostul căpitan al CFR-ului a comentat declaraţia lui Arapad Paszkany care e de părere că în curînd echipa va retrograda în Liga a 2-a.

"CFR a fost o echipă care a câştigat foarte multe trofee în ultimii 10 ani. Este păcat pentru ce se întîmplă acum la CFR.

Doar Paszkany a băgat banii şi este foarte greu ca o singură persoană să ţină un club, la fel cum a făcut dânsul", a mai spus Cadu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
silvercloud
silvercloud  •  08 Ianuarie 2015, 17:32

Pacat, mare pacat !! Pacat de CFR in primul rand, dar se duce-n jos tot fotbalul romanesc, multe echipe vor avea probleme, din pacat...

daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2015, 13:10

Asa este Cadu...ai dreptate !!! Oricum si pe celelalte echipe le asteapta vremuri grele numai nu stiu fanii..Fotbalul de la noi este in colaps...

gazistu
gazistu  •  08 Ianuarie 2015, 00:18

pai CFR intradevar nu a fost o echipa cu traditie , echipa de glorie la clujului este U, si asta e realitatea, insa valoarea din ultimii 10 ani si meritele cfrului nu i le poate contesta nimeni, mai ales ca la cfr au venit fotbalisti ca fabbiani, semedo, pedro oliveira, cadu, manuel jose, didi, dorsin, hirschfeld, hugo alcantara, osmane viera, andre galiasii, muresan, tony, andre leao, culio, dubarbier, youssuf kone , sanchez prette, sixto peralta, diego ruiz, vitinha, etc... ii stiu ca echipa asta a CFRului facea legea in campionat acum 6-7 ani!!! respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează