FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pleacă de la FCSB! Jucătorul în care Gigi Becali n-a mai avut încredere traversează un moment fantastic

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 11:42

Antonio Jakolis a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut la Apollon Limassol. Jucătorul adus de viecampioni de la CFR Cluj s-a adaptat bine în Cipru, asta după ce la FCSB nu primise foarte multe șanse.

În acest sezon a prins 21 de meciuri în toate competițiile, a marcat de două ori și a oferit 10 pase decisive. Astfel, ciprioții ar putea achita clauza de cumpărare a lui Jakolis.

"Lucrurile au devenit simple pentru Jakolis. Croatul trece prin cele mai bune momente ale carierei la Apollon şi se bucură de fiecare moment", notează kerkida.net.

Croatul cumpărat de FCSB de la CFR Cluj pentru 350.000 de euro a fost cedat sub formă de împrumut contra sumei de 25.000 de euro. La acești bani se va mai adăuga o sumă în cazul unui transfer definitiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
coriolanus
coriolanus  •  17 Decembrie 2017, 17:30
Postat de zizu pe 17 Decembrie 2017, 17:01

dar ci intelegerea din seara asta intre viitorul si fcsb,nimic? viitorul da punctele botosaniului,botosaniu cedeaza fcsb....si ce urmeaza? controlul total al infractorilor fcsb isi asupra fotbalului romanesc!

Urmeaza ca rinam0 sa nu prinda playoffu.. Ce se urmeze alcva..

zizu
zizu  •  17 Decembrie 2017, 17:01

dar ci intelegerea din seara asta intre viitorul si fcsb,nimic? viitorul da punctele botosaniului,botosaniu cedeaza fcsb....si ce urmeaza? controlul total al infractorilor fcsb isi asupra fotbalului romanesc!

iobag
iobag  •  17 Decembrie 2017, 16:54
Postat de dreak pe 17 Decembrie 2017, 14:07

Cred ca esti nou venit pe forum. Uita-te la toate articolele de fotabal, altele decat cele despre fcsb, si ai sa vezi o gramada de comentarii ale postacilor de serviciu, suporteri ai clonei. Asa ca nu mai face afirmatii din astea filozofice...

Daca gsp e plin de prosti nu inseamna ca asa sunt oamenii normali in general. Inseamna doar ca tu te simti in mediul tau.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează