FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pleacă Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala din această iarnă? Anamaria Prodan a dat ultimele detalii: "Au vorbit cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 22:31

Se vorbeşte tot mai mult despre plecările lui Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala încă din această iarnă la Al Ittihad. 

Impresarul jucătorilor, Anamaria Prodan, a lămurit situaţia şi spune că sînt şanse destul de mici să se întîmple acest lucru.

"E o chestie ce ţine de cluburi. Ei au contracte din vară. E firesc să se ducă la reunirea Stelei, să plece în cantonament. Viaţa îşi urmează cursul.

Jucătorii au vorbit cu patronul Stelei înainte de a semna contractele. Toată lumea ştia că ei poartă negocieri. Nu-mi fac probleme că Steaua nu se va baza pe ei.

Poate Al-Ittihad nu are nevoie de cei doi jucători de acum, poate îi vrea doar de la vară. Dacă Ittihadul va avea nevoie, porbabil va avea la un consens cu Steaua.

E vorba de strategia clubului din Arabia. Dar în Arabia, cluburile îşi fac echipa de obicei vara", a spus Ana Maria Prodan pentru Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
p.rares
p.rares  •  08 Ianuarie 2015, 02:25

Ce-i mai place acestei femei sa se bage in seama.Ea le stie pe toate la fel ca si barbatul ei antrenor de doi bani.Mai nou suntem intoxicati cu stiri din fotbalul arab ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2015, 00:53

paai, poate nu mai pleaca deloc, poate e o vrajeala si asta.)

terminatorul3
terminatorul3  •  07 Ianuarie 2015, 23:28

Deci ? Pleaca din vara !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează