FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pleacă PATRU! Becali a anunțat despărțirile: ”Nu vor juca în meciul direct, nu vreau să fiu acuzat de blat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 20:35

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat că echipa sa va împrumuta patru jucători la FC Voluntari.

Îi dau împrumut la Voluntari pe Chitoșcă, Popadiuc, Ștefănescu și Tudorie. Nu vor juca în meciul direct, nu vreau să fiu acuzat că am făcut blat.

Ei l-ar vrea și pe Alcenat, dar n-au bani să-i plătească salariul. S-au interesat și de Breeveld, dar băiatul nu mai vrea să joace în România”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Chitoșcă (23 de ani), Popadiuc (20 de ani) și Ștefănescu (21 de ani) au ajuns în această iarnă la Steaua în contul unei datorii pe care Ceahlăul o avea față de campioana României. Tudorie, 19 ani, a fost adus în vară, la cererea lui Mirel Rădoi, însă nu s-a impus, marcînd un singur gol în cinci meciuri în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
demolarii
demolarii  •  26 Ianuarie 2016, 13:44

Pai atunci antenorul FC SB nu ar trebuii sa se implice in meciurile in care intalneste jucatori impresariati de sotia sa....

kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Ianuarie 2016, 07:46

gsp scrie numai de *** caci este amestecata in aceleasi mizerii din sport. O parte din banii murdari se spala aici, prin „comenzi” despre ce sa se scrie si reporterii lui gigi au obligatia sa scrie numai despre ***. Mai sunt cativa naivi care cred ca fcsb inseamna ceva, dar sunt doar niste copii nevinovati ?)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Ianuarie 2016, 23:39
Postat de 1977cristian pe 25 Ianuarie 2016, 23:30

domnilor jurnalisti mai avem si alte echipe in campiona nu numai steaua mai vedeti si ligile din stainatate

Ai si tu dreptate in felul tau (si este de inteles frustrarea) dar daca o singura echipa "vinde" in Romania ce sa faca si baietii astia la GSP vorbesc numai de ea..restul sa fim cinstiti nu a auzit nimeni in Europa de ei?? cine stie in Europa de U Craiova (Olguta) ??? da acum 30-40 de ani era altceva acum insa.......Dimano la fel nu exista in Europa..singura care tine steagul sus e Steaua sau FCSB (ca sa te simti si tu bine)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează