FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pleacă Stanciu de la Steaua? Becali, sfătuit când să își vândă vedeta: "În fotbalul mondial e criză"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 13:56

Nicușor Stanciu se află la cel mai bun sezon din carieră și a atras atenția marilor cluburi din Europa, mai ales după debutul cu gol pentru România.

Dumitru Dragormir, fost președinte LPF, a vorbit despre Stanciu și spune că Steaua va lua bani mulți pe mijlocașul de 23 de ani, dacă îl va vinde peste jumătate de an.

"Stanciu este cel mai bun fotbalist român la ora actuală. Merită să fie numărul 10 la națională și merită multe lovele.

Eu cred că dacă Steaua îl mai ține jumătate de ani și joacă titular și în cupele europene, va valora bani mulți. În lume este criză de fotbaliști extraordinari, așa cum nu a fost în ultimii 20 de ani", a spus Dragomir la DolceSport.

2.500.000 €este cota luI Stanciu, potrivit transfermakrt.de

Inter Milano și AC Milan sunt primele cluburi mari care au venit după Stanciu. Granzii Italiei l-au urmărit în mai multe meciuri și ar fi dispuși să ofere 4 milioane de euro, sumă pe care Becali a refuzat-o.

Stanciu, pe care Becali vrea 10 milioane de euro, a jucat în acest sezon în 32 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 13 ori, oferind si 8 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
stelbz
stelbz  •  26 Martie 2016, 16:13

Eu cred ceea ce spune Porumboiu intr-o declaratie("Stanciu mai are mult de mîncat pînă să plece de la Steaua pe sumele de care vordeste Gigi.."). Da, dupa golul inscris de talentatul fotbalist in partida cu Lituania multi jurnalisti, antrenori etc se intrec in laude si aprecieri financiare de transfer de parca jucatorul a jucat si castigat, deja, finala Ligii Campionilor. Cred ca ar fi mai bine pentru Stanciu mai multa moderatie in analize si sa asteptam MACAR meciul cu Spania, partidele din play-off si evolutia lui la Campionatul European. Sunt f. multe exemple de jucatori talentati de la noi care dupa ASTFEL DE LAUDE s-au stins din comparatiile cu Hagi, Pele, Mesi, Maradona s.a. Sa speram ca Nicusor Stanciu va creste fotbalistic cat mai sus pe masura talentului pe care il etaleaza acum.... Si dupa aceea cu.... planul financiar(!)

nebraska
nebraska  •  26 Martie 2016, 15:17

Cupe europene??? Ce fumeaza asta?

939271716140965
Manu Ion  •  26 Martie 2016, 14:56

Stire marca gsp.PENIBILILOR!!!!!Nu stiti ce MINCIUNI sa mai scrieti . RUSINE .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează