FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecare cu scandal de la Rapid! Un fotbalist trecut prin Giulești a semnat cu o echipă care joacă în EL, dar românii îi pun piedici

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 14:42

Vicecampioana Moldovei, Dacia Chișinău, a bifat primul transfer din această vară după ce l-a adus pe Jiri Jeslinek, fotbalist care în sezonul trecut a evoluat la Rapid.

Crescut la Sparta Praga, cehul a plecat de la Rapid după ce a aflat de intrarea în faliment a clubului.

Cotat la 250.000 de euro, mijlocașul ofensiv a strâns doar 11 meciuri pentru Rapid, unde a marcat un singur gol.

În cele 11 meciuri n-a jucat prea mult. Are doar 459 de minute. Fotbalistul a fost la Rapid de la NK Celje.

Nu poate juca în Europa League

Fotbalistul a semnat cu Dacia Chișinău, însă formația moldoveană n-a primit cartea verde din partea Rapidului și nu îl poate folosi pe 30 în turul 1 din EL. I s-a promis aceasta doar după ce va renunța la niște bani. 

„Am probleme non-stop! Cei de aici au nevoie de mine, iar cineva a fost la ProRapid să-mi rezolve problemele. Surpriză, acolo nu era de găsit cineva! E catastrofă! Mi s-a spus că nu primesc transferul dacă nu renunţ la o bună parte din bani. Am de luat 23.000 euro, Moraru vrea să-mi dea doar 7.500 euro.

Este inadmisibil să nu dai deloc dovadă de profesionalism! În iarnă, după ce m-am accidentat au inventat faptul că am făcut scandal ca să mă denigreze şi să-mi rezilieze contractul!, a declarat Jiri Jeslinek pentru 1923.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  25 Iunie 2016, 23:11

***.iti plang de mila *** comunist ....tie si echipei tale infiintata din ***c....ceauseilor !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  25 Iunie 2016, 17:57

farmecul vietii , sa povestesti peste tot ca ai avut 'sansa' sa cunosti ospitalitatea rapidistilor ... in mod normal , orice jucator care reuseste sa scape de rapid trebuie sa apeleze la consiliere psihologica ca sa incerce sa uite cosmarul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează