FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecare de ultimă oră de la Dinamo! Jucătorul a ajuns la un alt club din România

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 11:27

Colaborarea dintre Chindia şi Dinamo Bucureşti se dovedeşte a fi una fructuoasă pentru divizionara secundă dâmboviţeană.

Neicuţescu şi Denis Ciobotariu au ajuns primii, în această vară, la echipa antrenată de Nicu Croitoru şi au fost urmaţi de un al treilea jucător.

Portarul Iustin Popescu şi-a prelungit acordul cu Dinamo, dar a fost împrumutat, pentru a avea meciuri în picioare, la fosta sa echipă.

Popescu a mai evoluat la Chindia, după care a trecut la Fortuna Poiana Câmpina înainte de a semna cu Dinamo.

Portarul de 23 de ani a prins prima parte a cantonamentului din această vară cu Dinamo după care a revenit acasă şi a finalizat discuţiile legate de împrumutul la Chindia Târgovişte.

DINAMO

Antrenor: Cosmin Contra (confirmat)
Veniri: Vl. Olteanu (împrumut expirat Sepsi), I. Popescu (revenit de la Tărlungeni), Katsikas (Esbjerg), Salomao (Real Mallorca)
Plecări: Palici (contract expirat), Dielna (împrumut expirat) D. Popa (împrumutat la FC Botoşani), P. Petre (împrumutat la Sepsi), D. Spătaru (contract reziliat), Vl. Olteanu (împrumut FC Voluntari), Cerniauskas (ȚSKA Sofia)

50.000 €este cota pe transfermarkt a lui Iustin Popescu 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vicol_vali
vicol_vali  •  06 Iulie 2017, 04:31

Și Petre Patrick trebuia păstrat măcar pentru banca de rezerve. Acum depinde ce le spun și părinții. Este bine să fie liniștiți și să învețe pentru BAC. Nu vreau să fiu vreun ipocrit, dar cultura generală este importantă.

642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  05 Iulie 2017, 12:09

Ciobotariu trebuia pastrat la seniori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează