FOTBAL  »  Superliga  »  MARCATOR

Plecarea de la Steaua i-a purtat noroc! La noua echipă a marcat de două ori mai multe goluri decât sub comanda lui Reghe

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 19:25

Bojan Golubovici nu s-a adaptat deloc la Steaua și a fost îndepărtat de la echipă în această iarnă. Atacantul a acceptat să se întoarcă la Poli Iași și acum are evoluții foarte bune.

Vârful sârb de 33 de ani a marcat un singur gol sub comanda lui Reghecampf, dar la Iași a ajuns deja la două reușite în doar o săptămână. Ultimul gol l-a marcat astăzi, în minutul 33, împotriva Concordiei Chiajna.

Unica reușită în tricoul Stelei a fost în meciul cu FC Zurich, din Europa League, de pe Arena Națională. În această săptămână Golubovici a mai înscris în poarta Voluntariului, în ultima etapă din sezonul regulat.

250.000 €e cota de transfer a lui Golubovici, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
id45
id45  •  11 Martie 2017, 21:29

Daca v-ati dat seama de asta ... e tarziu ! Sa nu va asteptati la Golubovici ca e ... Dudu Georgescu ! Este un om care insa trage 2-3 oameni langa el ... restul trebuie sa-l faca atacantul pur sange ... care din pacate nu-l avem in Romania ! Steaua a mizat pe el ca fiind arma letala ... dar nici nu a fost jucat ... iar cand a fost ... si-a periclitat viata ! Cei de la Steaua ... FCSB ... sau cum s-ar numi ... smecherii de la armata ... care AU TRAS IN NOI IN 22 ... ar trebui sa inteleaga ... STEAUA ... E UNA ... si nu este manea ... ci o echipa din Romania care a castigat LIGA CAMPIONILOR ... NU o masa imbelsugata la ... popota !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează