FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Plecarea lui Cojocaru a venit în momentul perfect » Un oficial al roș-albaștrilor e sigur că portarul "s-ar fi plafonat la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 20:51

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a comentat transferul lui Valentin Cojocaru la Crotone, în Serie A.

"Cojocaru avea nevoie de această provocare, probabil că se plafona la Steaua. Dacă se face transferul, este în avantajul lui și poate și în avantajul Stelei. Aducem un alt portar, care are nevoie de provocare, să câștige trofee. Eu cred că este bine pentru ambele părți.

Stăncioiu are multă experiență, avem nevoie de portari care să facă față când ai nevoie, cu Villarreal, Zurich. Cojocaru a apărat puțin și îi lipsește experiența. Nu are aceeași atitudine ca Niță în pregătire, iar un alt campionat îl poate ajuta. El are fizic, calități, dar îi lipsește ambiția", a spus Duckadam la Digisport.

Steaua s-a înțeles cu Stăncioiu de la ASA pe care l-a luat pentru a-l înlocui pe Cojocaru, iar Duckadam consideră că e o afacere bună pentru roș-albaștri.

"Nu sunt multe diferențe între Niță și Stăncioiu. Au reflexe foarte bune, poate că Stăncioiu are un plus mic, asta pentru că el coordonează mai bine apărarea, este mai vocal, acesta ar fi un plus. Niță are doar de câștigat! Din păcate, nu mai avem portari care să iasă pe centrări", este regretul lui Duckadam.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Steaua a renunțat la Cojocaru » Becali a dezvăluit tot

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează