FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Plecarea lui Ivan deschide orizonturile oltenilor! CSU pregătește transferuri importante

Foto: CSUC
Foto: CSUC

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 19:55

CSU Craiova l-a vândut pe Andrei Ivan (20 de ani) la FC Krasnodar și acum e gata să-i aducă jucători noi lui Devis Mangia, antrenorul care s-a plâns în mai multe rânduri că n-are un lot numeros.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, spune că CSU va face transferuri în următoarea perioadă și vrea să aducă un înlocuitor pe postul lui Ivan.

"Şi dacă nu pleca Andrei, tot am mai fi adus jucători, dar acum plecarea sa impune venirea unui jucător care să sustituie poziţia lui.

Aducem însă după un singur criteriu, acela de a fi mai puternici. Suntem în tratative cu mai mulţi jucători. Mai mulţi vor veni până vineri, când se încheie lista pe care trebuie să o trimitem la UEFA", a spus Popescu la Look Tv.

CSU Craiova o va întâlni pe AC Milan în turul 3 preliminar din Europa League pe 27 iulie la Severin. Returul va fi pe 3 august, pe San Siro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  17 Iulie 2017, 21:45

Am auzit ceva din surse sigure ca CSU face marcaj la Ronaldo. Il vor cu orice pret la clona. Banii de pe Ivan sunt de ajuns pentru ca Ronaldo sa treaca cu avionul la 100 km de romanika.

243144399532651
 •  17 Iulie 2017, 21:12

florin costea in locul lui ivan ....si pastrati banii in buzunar

vladutz13
vladutz13  •  17 Iulie 2017, 21:05

Aham, de parca pana acum aveau lotul gata pregatit.... au meci cu Milan in 10 zile si nu au transferat nimic serios si n-o s-o faca nici acum.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează