FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecarea lui Marin îi dă planurile peste cap lui Hagi » Oferta imediată făcută de "Rege" unui club din Liga 1

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 13:27

Hagi îl va pierde în această iarnă pe Răzvan Marin, însă a găsit deja un înlocuitor pentru mijlocașul de 20 de ani.

După ce s-au înțeles inițial pentru ca Neluț Roșu (23 de ani), mijlocașul Concordiei Chiajna, să ajungă din vară la Viitorul, plecarea lui Marin l-au obligat pe Hagi să acționeze pentru un transfer imediat. Viitorul a trimis o ofertă pentru ca Roșu să se alăture echipei din această iarnă, conform TV Digi Sport. 

Aceeași sursă notează că Hagi îl vrea cât mai repede la antrenamente pe Roșu și că transferul ar putea fi gata până la finalul acestei săptămâni.

Neluț Roșu a ajuns la Chiajna în vara lui 2013, de la CFR Cluj, însă până în decembrie 2015 a mai evoluat sub formă de împrumut la clujeni și la FC Botoșani.

20 de meciuri
a jucat Neluț Roșu în Liga 1 în acest sezon și marcat două goluri. 

Răzvan Marin a ajuns noaptea trecută în Belgia și este gata să semneze cu Standard, mutarea urmând să-i aducă Viitorului aproximativ două milioane și jumătate de euro (detalii AICI).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Ianuarie 2017, 16:39

...viitura termina pe 5...

1480192172294973
Florin Cristian Matei  •  19 Ianuarie 2017, 16:36

Poate se stie deja viitoarea campioana si atunci nu mai risca nimic.Te ai gandit la asta??

mmvv80
mmvv80  •  19 Ianuarie 2017, 16:28

inteleg ca-s tentante 2-3 milioane sau cat o fi luat pe el, dar Hagi are sansa de-a castiga campionatu' si o sansa bunicica de-a ajunge in grupe de cupe europene. asa asta ar dubla pretul mediul al jucatorilor. oare e bine sa vanda acum si sa riste toate astea ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează