FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Plecări masive de la FCSB după meciul cu Astra! 9 jucători dispar de la echipa lui Gigi Becali

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 08:37

Steliștii schimbă liniile la finalul meciului cu Astra de duminică seară, nu mai puțin de 9 jucători vor pleca de la echipă.

"Toată lumea e de vânzare la echipa asta! Eu fac afaceri. Cine vrea jucători să vină cu banii", a anunțat Gigi Becali. Din lotul actual, nouă jucători sunt la un pas să plece în pauza de vară! Totuși, dintre aceștia, numai trei ar putea pleca pe sume importante de bani: Alibec, Gnohere și Budescu.

Alibec nu mai are nicio șansă să fie păstrat, după ce a intrat în colimatorul patronului, iar în acest moment există discuții cu formații din Franța și Germania. FCSB solicită două milioane de euro în schimbul atacantului cu un singur gol în actualul sezon, adică exact cât s-a plătit pe el în momentul achiziționării de la Astra.

Și Budescu are șanse mari să se transfere, chiar la rivala CFR Cluj, care e dispusă să scoată din buzunar 3 milioane de euro, clauza de reziliere a mijlocașului ofensiv.

Gnohere nu duce nici el lipsă de oferte. Anamaria Prodan, agentul francezului, a avut mai multe discuții cu cluburi din Europa, dar și din Asia, doar că prețul cerut de Becali e unul imens: 5 milioane de euro!

Lui Stăncioiu, Larie, Artur Jorge, Găman, Cristi Tănase și Teixeira le expiră înțelegerile și nu vor mai continua în roșu și albastru. În schimb, în cantonamentul din Berceni se va întoarce William de Amorim, al cărui împrumut la Kayserispor expiră în vara acestui an.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1644032185679242
Danyy Ciulei  •  19 Mai 2018, 18:05

Bai *** nu mai comentați alibec e un mare atacant si are valoare o sa va dovedească si basescu merita mai mult de 3 milioane budescu este cel mai bun jucător din românia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovialex23
ovialex23  •  19 Mai 2018, 15:33

Men, ati inebunit cu toti? Cine sa dea 2 mil euro pe Alibec. El este antijucatorul perfect in oricare echipa. Eventual cei care l-ar cumpara l-ar imprumuta rapid la viitorii lor adversari, ca sa fie siguri de victorie. Cine i-ar citi CV lui Budescu se va intreba mai intii ce naiba a facut in liga a 2-a in China, de merita acum 3 mil euro. Iar Gnohere, 5 mil de euro? Ce banc bun!

e_lae
e_lae  •  19 Mai 2018, 13:35

Iar mancati "condimente maronii" cu polonicul. Nu spuneti nimic clar in articol,, ba va mai si contraziceti cu articolele precedente. Fituica de 1 leu, jurnalism de 2 bani...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează