FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Poate da lovitura carierei! Un jucător de la FCSB e dorit la vară în Serie A

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 11:08

Dennis Man, 20 de ani, ar putea pleca la vară de la FCSB, după un sezon foarte bun.

Presa din Italia scrie că AS Roma va încerca să-l transfere în vară pe atacant, după ce în iarnă Becali a refuzat oferta de 10 milioane de euro. Italienii scriu că în acest moment cele două cluburi nu negociază, ci vor începe tratativele la finalul sezonului.

"În vară, Roma va încerca să transfere pe Dennis Man, pe care a vrut să-l transfere și în ianuarie. Man este un atacat cu bune calități tehnice, stângaci", notează italienii.

Man a venit la FCSB în septembrie 2016, pentru 400.000 de euro, de la UTA. În acest sezon a jucat 39 de partide, în toate competițiile, marcând 10 goluri.

1.200.000 €este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ss.lazio
ss.lazio  •  28 Martie 2018, 15:20
Postat de observator_federal pe 28 Martie 2018, 12:54

Dacă pe Budescu Gigi nu poate încasa mai mult de 3 milioane de Euro, în schimb pentru ”bijuteriile” Man, Coman, Nedelcu, Alibec etc. este interesat să obțină un preț cât mai mare. Deloc surprinzător, Massmedia ”pune umărul” și ea la bunul mers al afacerii iar Anamaria Prodan abordează cu curaj (tupeu) piața italiană. Italienii au însă și alte surse de informare când vine vorba de Liga I, așa că pare puțin veridică știrea din acest articol...

Campionatul Romaniei e unul din cele mai slabe din Europa.. Nicio echipa de top 5 din Anglia, Germania, Spania, Italia sau Franta nu vor cumpara niciodata din Romania. Sa fim seriosi, multi nici nu stiu ca exista Liga 1, dapoi Denis Man :)))))) (or fi crezut ca e banc)

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Martie 2018, 14:02

Măi, Valerică Mora..., pardon, Gazaev, te simți vizat... Sau... cu musca pe căciulă? Ne tragi un speech ce mi-aduce aminte de coana Leana: ” ...tin sa precizez ...ca intentiile mele si ale colegilor mei, sunt unele nobile si de buna credinta.” Tu și colegii tăi, academicienii ... Ești îngrijorat că bietul Man e condamnat. N-are nicio speranță ”sa plece intr-un campionat mai bun si sa ajute pe viitor nationala cu evolutiile sale.” De ce? Simplu, ne asigură acad. prof. dr. ing. Gazaev: ”Acest lucru nu se poate infaptui la clubul fantoma fc fcsb, recunoscut pentru fotbalistii pe care i-a distrus de-a lungul timpului.” Mai lipsea să-i enumeri și pe distrușii care erau aseară pe teren: Tătărușanu, Toșca, Keșeru, Stanciu, Chipciu. Și să fluturi steagul răposatei din Giulești...

mosvasile
mosvasile  •  28 Martie 2018, 14:02

Iar presei din Italia probabil ca i-a furnizat informatii...Craitoiu,care la randul lui le-a primit de la...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează