FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Florin Bratu, mesaj direct către Ionel Dănciulescu: "Sunt foarte supărat! Anunțul lui a fost total neinspirat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:21

Poli Iași a învins Dinamo, scor 1-0. Florin Bratu analizează posibilitatea rămânerii pe banca alb-roșilor și garantează că nu vor rata play-off-ul în acest sezon.

"În momentul de față nu m-am gândit la demisie. Și eu fac greșeli, dar am ambiție. Nu renunț la visul meu. Voi vedea dacă la Dinamo sau în altă parte, dar vreau să devin un antrenor de top. Este normal ca suporterii să aibă o reacție. Trebuie să tolerăm lucrurile și să găsim soluții.

Anunțul lui Dănciulescu a fost total neinspirat. Le-a spus băieților cu câteva ore înaintea meciului că pleacă.  Acum sunt foarte supărat. Nu m-am uitat în clasament, dar probabil sunt mai aproape de retrogradare. Dinamo se va redresa, cu mine sau cu altcineva pe bancă", a declarat Bratu pentru Look TV.

Bratu a aruncat o parte din vină și pe anunțul făcut de Ionel Dănciulescu, care și-a anunțat demisia cu câteva ore înaintea partidei cu Poli Iași. Vezi detalii AICI!

E timpul să plece Florin Bratu de la Dinamo?

DA
NU

Vezi și: DECLARAȚII ȘOC MASACRU, MASACRU, MASACRU! Florin Bratu îl FACE ZOB pe Dan Nistor: "A venit și mi-a zis că vrea la Steaua! A tocat toată echipa! Le cer scuze lui Contra și Mutu"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  22 Septembrie 2018, 10:13

asa e Blatule ,eu cred ca l-ai uitat pe Dragnea si daca-l ziceai erai mai credibil ,pt. ca nu a sustinut in Executiv parerea fratelui lui Negoita si ap produs haos in echipa ,ca doar sunt rude ,nu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează