FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Poli Iaşi - Pirin Blagoevgrad 2-0, într-un meci amical disputat în Turcia

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Politehnica Iaşi a cîştigat cu 2-0 meciul amical cu formaţia bulgară Pirin Blagoevgrad, disputat sâmbătă, în cadrul cantonamentului din Antalya.

Golurile echipei ieşene au fost marcate de Ionuţ Bîlbă (15) şi de Andrei Cristea (22), care este golgheterul Politehnicii în aceste amicale, cu trei reuşite în cinci meciuri. În minutul 80, Marc a apărat un penalty.

Antrenorul Cristiano Bergodi a început meciul cu următoarea formaţie: Pleşca - Buta, Straton, C. Munteanu, Pecnik - Viveiros, Milea, Montiel, Leandro – Andrei Cristea, Bîlbă. După pauză au mai evoluat Marc, Oprea, P. Jovanovic, A. Ilie, Gavatorta, Bersnjak, Pălimaru.

Formaţia Pirin Blagoevgrad ocupă locul 10 în prima ligă bulgară.

În precedentele patru meciuri susţinute în Antalya, Poli a înregistrat două victorii (2-0 cu Andizhan - Uzbekistan şi Mika Aştarak – Armenia), o remiză (2-2 cu Arka Gdinya – Polonia) şi o înfrângere (0-1 cu Dukla Banska Bystrica – Slovacia).

Poli Iaşi va juca ultimul meci amical în stagiul din Turcia pe data de 16 februarie, cu echipa bulgară Slavia Sofia.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  15 Februarie 2009, 16:07

forta balba la putere printre sticlele de bere.

 •  14 Februarie 2009, 21:02

vai balba ma uimesti! :)))))

 •  14 Februarie 2009, 19:14

Bravo Iasul,Bravo Bergodi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează