FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 21:45, A1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Poli vrea arbitri adiţionali la meciul cu Dinamo

dinamo_poli
dinamo_poli

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Clubul timişorean cere CCA-ului ca la meciul de sîmbătă, contra lui Dinamo, să fie o brigadă de 5 arbitri, la fel cum sînt la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League. Site-ul oficial al clubului bănăţean spune că această solicitare vine în urma declaraţiilor venite din partea oficialilor dinamovişti.

 

Vezi comunicatul oficial al lui Poli:

"În urma declaraţiilor agresive venite din partea oficialilor clubului Dinamo Bucureşti, cu privire la strategia de abordare a jocului de sîmbătă, cît şi a siguranţei cu care vorbesc despre viitoarele decizii ale arbitrilor delegaţi, ne vedem nevoiţi să cerem C.C.A., în modul cel mai ferm cu putinţă, susţinut cu argumente solide, ca brigada desemnată să fie completată conform sistemului Champions League-Europa League, cu doi arbitri adiţionali, în spatele fiecărei porţi. Un refuz, care să nu fie bazat pe regulamentele în vigoare, ne-ar pune pe gînduri şi nu ar face decît să susţină ipoteza că deja cărţile sunt făcute. Dacă s-ar lua măsura în consecinţă, nu poate fi decît în spiritul jocului, al fair-play-ului, al egalităţii de şanse şi s-ar putea baza pe ideea că dacă un lucru nu este interzis în mod expres, înseamnă că este legal". ( Marian Iancu-preşedinte Consiliu de Administraţie al FC Politehnica Timişoara).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
dany78
dany78  •  25 Noiembrie 2010, 20:33

O sa ne dea arbitrul 5 penalty-uri sa vedem ce face umflatel!!!!!!!

dany78
dany78  •  25 Noiembrie 2010, 20:32

o sa ne dea arbitrul 5 penalty-uri sa maora umflatel de necaz!!!!! Poate o sa ceara sa joace echipa lui in 18!!!!!!

heheh.e
heheh.e  •  25 Noiembrie 2010, 19:36

...daca CCA nu va numai inca doi arbitri aditionali este foarte clar si evident ca arbitri sunt stabiliti impreuna cu CCA+Dinamo iar rolul si felul cum vor fluiera sau ridica fanionul este prestabilit pro dinamo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează