FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Poreclă cu tentă rasistă la Dinamo! Miriuță a dezvăluit cum i se spune lui Bokila: "Ce?! Nu se supără"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:29

A sosit momentul revanșei pentru congolezul Jeremy Bokila. Izgonit de la CFR Cluj după doar câteva meciuri, atacantul ajuns acum în tricoul alb-roșu își înfruntă în această seară fosta echipă și speră să aibă o prestație pe măsură. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Vasile Miriuță, tehnicianul "câinilor" a dezvăluit "setea" de gol pe care o are Bokila, scoțând la iveală, totodată, și porecla pe care vestiarul i-a atribuit-o congolezului. Una rasistă, pe care Bokila a acceptat-o însă fără să se supere. 

"A zis țiganu' că dă gol! Ce?! Nu se supără pentru poreclă", a spus Miriuță, potrivit TV Digi Sport. 

"Putem să câștigăm împotriva CFR-ului. Atmosfera este bună, dar avem niște probleme, pentru că Dinamo trebuie să se lupte pentru primele 3-4 poziții, și acum suntem pe locul 6-7.

Nu e ultima șansă pentru play-off, dar când joci acasă, în opinia mea trebuie să încerci să iei minimum un punct", a spus Bokila în cadrul unei conferințe de presă. 

Echipele probabile: 

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - P. Anton, Mahlangu - Hanca, Nascimento, Salomao - Nemec
Rezerve: 
Brănescu, Nica, Rivaldinho, Bokila, L. Gheorghe, I. Gheorghe, I. Șerban
Antrenor: 
Vasile Miriuță

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - C. Deac, Nistor, Ad. Păun - Vera
Rezerve: 
Duka, Djokovici, Omrani, T. Moutinho, A. Mureșan, Balde, M. Coman
Antrenor:
Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
mioriticul
mioriticul  •  19 Noiembrie 2017, 16:04
Postat de John Milne pe 19 Noiembrie 2017, 14:28

Asa se vorbeste in ghiveci.

Oppa, incepe sa le treaca mahmureala gigistilor dupa batuta luata de la sirme. Incet isi scoate primul capul din strunga. Dar tot la un vocabular activ de 10 cuvinte a ramas.

1425838917717550
John Milne  •  19 Noiembrie 2017, 14:28

Asa se vorbeste in ghiveci.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Noiembrie 2017, 14:15
Postat de steaua1986forever pe 19 Noiembrie 2017, 13:54

Banuiesc eu ca nici Miriuta nu se supara daca ii se spune "Ungurul", nu? Mai ales ca el a si jucat pentru Nationala respectiva, nu e nimic rasist sau insultator, deci e totul ok. Banuiesc ca o sa imi dispara comentariul ca deh....m-am obisnuit.

Nu te teme , üngurul"a jucat pentru Nationala "respectiva "pentru ca la Natiolnala "lui".nu avea loc. Dan Anca a fost singurul clujean ce a jucat la Nationala mai multi ani. Insa mai mult i-a dus sacosa lui Nunweiler decat a jucat. Si or fi fost si pe Cluj ,Baia Mare jucatori de nationala.Si acum e la fel , obligatoriu e sa treci pe la Steaua voastra sau cum ii spuneti. Desi e si Nationala "noastra".

Vezi toate comentariile (22)
Comentează