FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Portarul fantomă » Gazeta a încercat să afle cine e goalkeeper-ul bănuit de blat în amicalul Aris - Dinamo

Portarul necunoscut a jucat 85 de minute împotriva lui Dinamo și a încasat patru goluri. Foto: Ionuț Iordache (GSP)
Portarul necunoscut a jucat 85 de minute împotriva lui Dinamo și a încasat patru goluri. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 09:00

Dinamo a câștigat vineri primul amical din 2018 după un scenariu de comedie, 5-0 cu Aris Limassol. Aşa cum GSP a anunţat în exclusivitate, în poarta ciprioţilor a stat un portar necunoscut, care nici măcar nu avea numele trecut pe spate. 

Acesta a primit un gol în prima repriză şi alte trei în finalul reprizei secunde, toate după gafe de "Cascadorii râsului". Ultimele trei goluri au fost încasate în decurs de numai 5 minute şi au venit după ce un bărbat a coborât din tribună şi a vorbit cu antrenorul cu portarii, aflat în spatele porţii ciprioților.

După al patrulea gol, portarul fără nume a fost schimbat cu Angelos Kananis. Acesta a fost şi el învins o dată, deşi a jucat doar 5 minute. Grecul de 18 ani este al treilea portar al lui Aris şi postează des pe profilul său de Instagram poze de la antrenamentele lui Aris.

Într-o astfel de postare, făcută în decembrie 2017, el apare alături de primii doi portari ai echipei, dar și de antrenorul cu portarii de la Limassol.

Goalkeeper-ul bănuit de blat nu apare în acea poză și, mai mult, în partida cu Dinamo a purtat tricoul cu numărul 93 care îi aparţine lui Neophytos Michael! Acesta este un cipriot de 24 de ani şi este al doilea portar al echipei. Michael nu a fost prezent la meciul cu Dinamo, acelaşi lucru fiind valabil și pentru portarul titular, macedoneanul Edin Nuredinoski, 35 de ani.

Gazeta a încercat să afle identitatea portarului-fantomă, dar nici măcar ziariștii ciprioți nu l-au putut recunoaște. Aceştia au precizat că Aris a avut în teren la amicalul cu Dinamo mai mulţi jucători aflaţi în probe, titularii având în aceeaşi zi un antrenament în care au pregătit meciul de azi cu Apollon.

Acest lucru a fost confirmat şi de Alex Ioniţă I. Fostul rapidist, legitimat acum la Aris şi care a jucat 60 de minute contra lui Dinamo, i-a recunoscut team managerului dinamovist, Ionel Dănciulescu, că nu îi cunoştea pe cei mai mulţi dintre colegii săi de vineri.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 17:47
Postat de sadikul pe 21 Ianuarie 2018, 12:12

Cel mai mare blat din istoria fotbalului ...un meci amical hahahjajja ...de fcsb -fc botosani nu ne spuneti nimic ??? Sau de cumetriile fcsb-viitorul ??? ...sau de fcsb-pandurii 6-0 toate golurile marcate de kaşeru ...daca castiga dinamo cu 6-0 ..cred ca inebuneau iosifii din redactia gsp

Totusi sa trimiti redactori acolo in Cipru si sa scrie articole de "senzatie" .Nici un cuvant despre jucatorii lui Dinamo. Sau despre portarul venit tocmai din Panama. Si sa apartineti direct de Becali ,sa nu vindeti ziarul nimanui si n-ati scrie in halul acesta.

gicab
gicab  •  21 Ianuarie 2018, 12:23

Ai uitat de Juventus

sadikul
sadikul  •  21 Ianuarie 2018, 12:14

Cred ca iar a sunat " directorul ala italian " sa afle cine este portarul ....ala care a vazut pariuri suspecte la scorul de 0-0 hahahhahahha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close