FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Porumboiu, comentarii acide la adresa unui jucător al lui Dinamo: "Ca la rugby a fost!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 23:02

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, crede că centralul Cristi Balaj nu a făcut greşeli la derbyul Dinamo - Steaua de aseară, cîştigat de campioana României, 3-1.

"Zece erori la o sută de arbitri nu fac cît atacul lui Bărboianu. Ce căuta să facă acolo? Era în placaj la rugby? E o greșeală impardonabilă pentru un fotbalist. Dacă mai apărea un adversar, îl îmbrîncea şi pe ăla.

Era mai bine să nu dea al doilea penalty Cristi Balaj. Nu are argumente suficiente să ne convingă că a fost. Dar în economia jocului nu mai contează", a spus Adrian Porumboiu pentru DolceSport.

Ştefan Bărboianu a îmbrîncit doi adversari la faza primului penalty acordat de Cristi Balaj, transformat în cele din urmă de Nicuşor Stanciu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
albub
albub  •  05 Mai 2015, 13:58

10153816418754046
Eva Sinai  •  05 Mai 2015, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

john.peris
john.peris  •  05 Mai 2015, 10:14

Nea Adi lasa-l *** de fotbal , te asteapta Beciul Domnesc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează