FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-1

Porumboiu îl acuză dur pe Colţescu după eşecul cu Steaua: "Am mai văzut piesa asta de teatru acum 7 ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 21:59

Adrian Porumboiu lansează acuzaţii extrem de dure după FC Vaslui - Steaua 0-1


Omul de afaceri face trimitere la FC Vaslui - Steaua 0-4, din ultima etapă a sezonului 2005-2006, cînd tot Colţescu a fost arbitru şi şi-a acuzat jucătorii că au fost noncombat pentru a pune titlul pe tavă trupei din Ghencea.

Click aici pentru VIDEO!

- Domnule Porumboiu, a trecut o noapte după meciul cu Steaua, v-aţi schimbat impresiile pe care le-aţi avut la cald?
- Şi nu orice noapte, una cu un cutremur destul de puternic! Practic, au fost două cutremure, cel produs de păpuşarul Colţescu şi cel produs în Vrancea. Şi pămîntul s-a revoltat de ce a făcut Colţescu!

- Nu aţi răspuns, totuşi...
- Haideţi să vă spun ceva! Acest meci l-am mai văzut în 2006. De fapt, ce meci?! Piesa asta de teatru, ieftină, parodia asta, am mai văzut-o aici acum 7 ani, tot la Vaslui - Steaua.

- Atunci cînd s-a jucat în ultima etapă?
- Exact! Ştiţi cine a fost arbitru atunci? Colţescu Sebastian! Steaua trebuia să cîştige neapărat ca să ia titlul. Ştiţi cînd a rezolvat Colţescu partida atunci? În minutul 5, a dat penalty pentru ei. Nu s-a schimbat nimic de atunci, aceeaşi mizerie. În 7 ani nu s-a debarasat de nimic, astfel de greşeli nu se fac gratis.

"Sînmărtean a fost o balerină şchioapă"
- Aveţi probe?
- Nu, n-am. Probabil că n-a luat bani acum-acum, dar cînd faci anumite afaceri în trecut, îţi rămîn întipărite în minte. A avut o manieră ordinară, şemecherească.

- Bun, aceţi comparaţie cu acel joc din 2006, dar atunci v-aţi acuzat unii jucători de noncombat.
- Mi-am adus aminte de acel meci văzîndu-l în acum pe Sînmărtean. Pardon, greşesc, Sînmărtean nici n-a fost la stadion sîmbătă, dumneavoastră l-aţi văzut?! Uitaţi-vă cum a jucat Sînmărtean cînd am bătut CFR şi cum a jucat acum, cu Steaua! Sînmărtean s-a crezut la balet, dar acolo măcar vezi graţie, la el am văzut dizgraţie, am văzut o balerină şchioapă.


"Unul care n-a reuşit să se arunce de la etaj e de compătimit şi trebuie internat, nu reşapat şi trimis să execute comenzi ca rakeţii ăia de la Tiraspol"
Adrian Porumboiu

"Pe Steaua atît de slabă cum a fost sîmbătă o prinzi o dată la 10 ani, dar după meciul ăsta ar merge spus un singur lucru: c-aşa-i Colţescu-Codoban!"
Adrian Porumboiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Noiembrie 2013, 23:01

Nici nu stiai ca e arbitrul lor de casa!..))))

vasy86le
vasy86le  •  08 Octombrie 2013, 08:37
Postat de fcu1948 pe 07 Octombrie 2013, 23:51

de reținut că maccabi și stuttart, adică echipele care v-au umilit, nu au nicio performanță notabilă în cupele europene în ultimii 15 ani. mai mult decât atât, când vă pedepseau pe voi cu 5-1, cei de la stuttgart erau pe locul 14 din 18 in bundesliga, deci echipă de top....

I-ai ranit la sentiment cu comentariul asta :))

fcu1948
fcu1948  •  07 Octombrie 2013, 23:51
Postat de draqo pe 07 Octombrie 2013, 21:20

de retinut ca atunci cand am pierdut 5-0 cu maccabi, ne-am calificat in primavara europenaa iar ei nu au facut-o, de retinut iar ca atunci cand am pierdut cu stuttgart ne-am calificat cu 11 puncte de pe primul loc in grupa :) To be continued!

de reținut că maccabi și stuttart, adică echipele care v-au umilit, nu au nicio performanță notabilă în cupele europene în ultimii 15 ani. mai mult decât atât, când vă pedepseau pe voi cu 5-1, cei de la stuttgart erau pe locul 14 din 18 in bundesliga, deci echipă de top....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close