FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRU

Porumboiu îl face praf pe arbitrul Tudor, după meciul FC Botoșani - Steaua: "Face tîlhării! Putea să dea penalty și de la mănăstire"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 15:38

Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Alexandru Tudor după ce la meciul Botoșani - Steaua nu a dat un penalty pentru gazde.

"El este precum Tudor Vladimirescu, care face pe pandurul, dar nu are regulament. La faza la care Botoșani a cerut penalty au fost trei iregularități una după alta. Se dădea penalty și dacă nu era arbitru. Tudor putea să fie la București sau la mănăstire și se dădea penalty.

Eu l-aș aprecia dacă ar veni de la vreun cabaret sau o casă cu culori mai vii. Dar el stă la mănăstire și face tîlhării pe teren", a spus Porumboiu la DolceSport.

Citește și: Cu Tudor, Steaua mereu joacă în 12 » Şapte meciuri în care centralul i-a ajutat pe roş-albaştri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
simohayha
simohayha  •  04 August 2015, 02:27
Postat de dinamo_forever_77 pe 03 August 2015, 19:31

Comisia a gresit nu pentru ca este bucurestean, ci pentru ca este stelist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai fost atent dar nu suficient! Golul l-a inscris tot Alexandru Tudor, nu Gabi Iancu! Sa fim seriosi, tot meciul Botseniul a jucat la rupere si voia penalty la o faza in care Batin s-a bagat ca pr0asta in fata autobuzului ,aia care spera ca pana traverseaza ea nu vor mai functiona legile fizicii. Tudor nu a analizat doar caderea ci toate fazele actiunii la care Batin si-a creat avantaj intinzand o mana in fata lui Tosca, care pierde astfel un tempo folosit de moldovean ca sa intre pe directia de alergare a stelistului si sa se impiedice de picioarele lui . Actionand asa suporti consecintele sau culegi roadele atunci cand te mentii pe verticala si inscrii.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 August 2015, 19:31

Comisia a gresit nu pentru ca este bucurestean, ci pentru ca este stelist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guyencea
guyencea  •  03 August 2015, 19:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează