FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Porumboiu lansează o nouă dezbatere în fotbalul românesc: "E mai bun ca Stanciu! Acum face 6 milioane și poate fi cel mai bun român"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 11:03

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui și cel care l-a propulsat pe Nicolae Stanciu în Liga 1, a declarat că îl vede pe Dorin Rotariu mai bun decât mijlocașul lui Anderlecht.

"Rotariu este marfă de jucător. Are reale calități. Este mai bun decât Stanciu. E și mai înalt, iar ăsta e un plus. Va ajunge un mare fotbalist de-al nostru, poate cel mai bun. El ar trebui să plece la o echipă de afară ca să se călească. El e cam mămos. Toți îl mângâie și nu are nevoie de asta. Dacă pleacă mai repede la o echipă de afară, în scurt timp vorbim de un mare fotbalist.

Eu spun că Rotariu face acum cel puțin 6 milioane de euro. Păi au fost jucători care s-au vîndut pe mai mulți bani, Gardoș, Chiricheș, Stanci. Rotariu e fotbalist și merită să dai banii ăștia pe el. Are nevoie de încredere și cred că merită să i se acorde", a spus Porumboiu la Fanatik.

Rotariu, 21 de ani, este cotat la 1,75 milioane de euro și a marcat 7 goluri în acest sezon, în 25 de meciuri.

 

Care dintre cei 2 jucători este mai bun?

Nicolae Stanciu
Dorin Rotariu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  29 Ianuarie 2017, 04:04

Doamne fereşte de evaluările lui Porumboiu! Şi despre Raphael Stănescu a spus că avea calităţi chiar mai bune decât Ovidiu Sabău şi... uite ce mare jucător a ajuns!

ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2017, 14:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  25 Ianuarie 2017, 12:43
Postat de 1745flo pe 23 Ianuarie 2017, 21:12

Sondajul e fara rost, dinamovistii il vor vota pe Rotariu iar gigistii ...nu!÷)

Invers, niciun dinamovist n-a votat cu Stanciu. Prea prosti!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează