FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Porumboiu nu crede în Steaua fără Becali: "Problema e că le lipseşte stăpînul"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 22:38

Adrian Porumboiu, finanţatorul celor de la FC Vaslui, crede că Steaua are şanse mici să se descurce fără Gigi Becali.

"Ar trebui ca echipa să aibă un caracter remarcabil să reziste fără Gigi Becali. Mi-e greu să cred că vor reuşi însă fără el. N-ar trebui să fie dificil, pentru că are un buget mare şi se mai şi finanţează singură. Problema e că lipseşte stăpînul", a spus Adrian Porumboiu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Gigi Becali a fost condamnat luni la 3 ani de închisoare cu executare.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
cristipandy
cristipandy  •  25 Mai 2013, 18:57
Postat de alexiss79 pe 24 Mai 2013, 12:55

normal, ce sa gandeasca tipul standard ( primitiv ) de patron roman?? Stapanul taie si spanzura, in jurul stapanului se invarte totul, patronul este numarul unu, nu clubul, nu jucatorii, nu palmaresul.

cand stapanul nu e acasa .... soarecii joaca pe masa :)

alexiss79
alexiss79  •  24 Mai 2013, 12:55

normal, ce sa gandeasca tipul standard ( primitiv ) de patron roman?? Stapanul taie si spanzura, in jurul stapanului se invarte totul, patronul este numarul unu, nu clubul, nu jucatorii, nu palmaresul.

rumunek
rumunek  •  24 Mai 2013, 08:53

Eu sper ca in sfarsit se va dovedi pentru tot romanul ca patronul nu trebuie sa fie centru de decizie. Doar in firmele mici. Porumboiu de fapt de cateva luni, de cand a fost convins ca sezonul asta e pierdut, s-a "retras" si a dat conducerea unui asa-zis consiliu, inexistent altfel, pentru ca esecul proiectului sau sa nu ii fie atasat. Dupa care din vara se va intoarce ca un mare salvator. Vrajeala pentru moldoveni nea Adi, dar sa stii ca nici acolo nu sunt chiar prosti. Iar acum ne explica el cum nu se poate fara patron, la fel cum ni se transmite zilnic de catre niste omuleti cu bani, curaj si relatii dar care nu sunt in stare sa produca nimic ci doar sa revanda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close