FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Porumboiu nu dă nici o şansă roş-albaştrilor: "Steaua trebuie să se teamă! UEFA nu acceptă aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 06 iunie 2013 17:26

Finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu crede că Steaua mai are vreo şansă de a participa în sezonul viitor din UEFA Champions League.

În cazul în care Steaua ar fi exclusă de cei de la UEFA, FC Vaslui ar prinde locul de Europa League, fiind echipa clasată pe locul 5 la finalul sezonului, în timp ce Pandurii ar deveni reprezentanta României în Champions League.

"Fără să se supere Mihai Stoica pe mine, nu cred că vreo instanţă sportivă nu poate ţine cont de vreo hotărîre definitivă a unei Înalte Curţi. Cred că Steaua trebuie să se teamă de decizie.

Nu vreau să se supere cei de acolo pe mine, sînt într-o situaţie dificilă. Se vorbeşte despre corupţie, UEFA nu acceptă acest cuvînt", a spus Adrian Porumboiu la Fotbal Club de la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
buerebuistas
buerebuistas  •  06 Iunie 2013, 22:01

Daca tot vor sa dovedeasca ca nu mai sunt sub talpa "Chiorului" si vor sa fie politically correct , atunci DNA-ul sa dea un "sarci pe Goagal" cu unu' din Cluj pe nume Iuliu Muresan ce spune pe cale orala ca: "am stimulat alte echipe impotriva Jiului , ca altceva nu am facut" , dar nu vom vedea asa ceva ca Ochiul Chiorului vegheaza asupra lor si DNA Cluj cu ajutorul Lulutei Kovesi ii spala mai ceva ca "Vanish pentru rufe albe"

rand00m
rand00m  •  06 Iunie 2013, 21:53
Postat de faurul_pamantului pe 06 Iunie 2013, 20:50

"care au grave probleme psihice." ______ cersetori de bani,,,!!!!

CLONACHE BOU MARE PROBLEM LA CAP AI MEY.

gipanaul
gipanaul  •  06 Iunie 2013, 20:57
Postat de gipanaul pe 06 Iunie 2013, 20:55

Pe unul din tabara Stelei, totodata responsabil cu denigrarea lui Dinamo, il stiu: EDURAD APOSTOL

Scuze, EDUARD APOSTOL. Sa nu existe confuzii.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează