FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, MARŢI DE LA 20:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu se alătură lui Becali în războiul cu CFR Cluj: "Retrag echipa! S-ar putea să nu ne prezentăm la meciul cu Rapid"

Adrian Porumboiu îi atacă şi el pe cei de la CFR Cluj
Adrian Porumboiu îi atacă şi el pe cei de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 11:23

Adrian Porumboiu se alătură lui Gigi Becali în atacul împotriva celor de CFR Cluj. Ardelenii au învins la Astra, 1-0, beneficiind de cîteva erori comise de Ovidiu Haţegan în defavoarea gazdelor. Finanţatorul Vasluiului ameninţă că în semn de protest faţă de arbitraje, ar putea să boicoteze meciul cu Rapid

"Nu este o competiţie serioasă. E o competiţie viciată din cap pînă în picioare de arbitri! Mai bine retrag echipa din campionat, să ia CFR-ul campionatul! S-ar putea ca marţi să aveţi o surpriză şi să nu ne mai prezentăm la meciul cu Rapid", a declarat Porumboiu.

Patronul Vasluiului e convins că partida contra rapidiştilor e în pericol din cauza condiţiilor meteo: "Luni va ploua puternic şi există şanse mari să şi ningă. Sper să ningă suficient de mult încît terenul să devină impracticabil".

FC Vaslui - Rapid se va disputa marţi, de la 20:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO. Meciul este ultimul din Liga 1 care se va disputa pînă la pauza de iarnă.

Becali, atac dur la arbitrul partidei Astra-CFR: "Sîntem proştii lui Haţegan"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
woober
woober  •  19 Decembrie 2011, 21:57

@Sug- p..U.L..a La U-isti NOI CEI DE LA CFR BUDAPESTA SUNTEM NISTE ADUNATURI DE RETARDATI DE LA PERIFERIA CLUJULUI SI GARA SI NE PLACE MULT SA S..u Ge.M m P.uL..A ECHIPA NOASTRA CeFuRa MEREU SE MAI NUMESTE SI Ciuma Fotbalului Romanesc

woober
woober  •  19 Decembrie 2011, 20:12

@Sug- p..U.L..a La U-isti de PRETUTINDENI Sunteti putini , nici sala polivalenta nu sunteti in stare sa o umpleti. Am fost mai multi ca voi in gruia .Oricim v ati mai inmultit fata de acum 5 ani cand erati vreo 100 de boz.g.or.i care strigati ,,haide draga cfr,, SPU.RC.ATIL.OR la budapesta cu voi *....si patronul vostru ungurul sp.ur.cat la puscarieComentariul tău...

woober
woober  •  19 Decembrie 2011, 20:10

Bai ceferistilor sunteti 100 de suporteri in toata tara dar numai voi comentati pe forumuri. De ce vreti voi sa se scrie despre sport in ziare cand voi sunteti niste sedentari bas,hiti care ati facut viermi sub voi de la atata comentat pe forumuri?..COCINA AIA DE STADION DIN GRUIA E GOALA MEREU. DE CE NU MERGETI SA SUSTINETI ECHIPA UNGURULUI S.P..UR.C.AT. ? VA E FRICA SA NU CADETI DE PE SCHELE?

Vezi toate comentariile (70)
Comentează