FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI-”U” CLUJ, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT 2 ÎN DIRECT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Porumboiu se ia de Wesley: ”Nu voi sta cu capul plecat cînd un jucător cere ceva”

Adrian Porumboiu nu acceptă sfaturi de la jucătorii săi
Adrian Porumboiu nu acceptă sfaturi de la jucătorii săi

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 16:47

Adrian Porumboiu nu a avut răbdare şi i-a replicat aspru lui Wesley. Golgeterul brazilian spuse după 2-1 cu Oţelul că ”plec dacă cu cîştigăm titlul. Avem un patron cu bani, dar nu merge şmecheria cu 3-4 jucători mai buni şi mai bine plătiţi şi atît. Degeaba are domnul Porumboiu bani dacă nu face transferuri. Dacă ar face, atunci am cîştiga campionatul an de an”.

Prin vorbele sale, starul „galben-verzilor” şi-a ridicat în cap coechipierii, dar înainte de toate l-a deranjat teribil pe finanţator, ce i-a amintit sud-americanului că este doar jucător, nu şi consilier al conducerii.

27 de goluri a marcat Wesley în actuala Liga 1, fiind golgeterul detaşat al întrecerii

„Nu voi face niciodată ce vrea Wesley, adică să aduc fotbaliştii alături de care şi-ar dori el să evolueze. Nu are nici o treabă, pentru că nu a jucat singur la Vaslui. Mai mult, ştiu foarte bine ce am de făcut şi nu voi sta cu capul plecat cînd cere un jucător una sau alta”, a ripostat Porumboiu. Sud-americanul ar avea o variantă din China.


”Mi-ar părea rău ca Wesley să plece
, pentru că toata lumea ştie că este un jucător foarte bun. Totuşi, o echipă nu trebuie să stea numai într-un jucător. Vasluiul în campionatul viitor trebuie să aibã un lot foarte echilibrat dacă îşi propune obiective înalte”

Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
pexibaniaz
pexibaniaz  •  20 Mai 2012, 18:54

Acum serios, cat sunt eu de vasluian, imi bag p..a in cioara asta de Wesley. Este bun, nu zic nu, insa pana sa fie Sanmartean la echipa sa-i dea pase de gol era cam un joc de maxim 10 goluri pe campionat. Acum crede ca s-a ajung ca Messi la 31 de ani? Sa plece in mortii lui unde-o vrea, la steaua chiar! Acolo ar vedea cum va ajunge din jucator o non-valoare.

silvercloud
silvercloud  •  20 Mai 2012, 04:47
Postat de amusement pe 19 Mai 2012, 22:29

Wesley semneaza cu CFR

Ei, asta ar fi o idee buna !! Paszkanyi, cu Wesley la mijlocul terenului, n-ai avea probleme in preliminariile Ligii !! Mai ganditi-va astia de la CFR !!

viezure
viezure  •  20 Mai 2012, 03:47

In alte lumi civilizate, in care Porumboiu n-a trait si nu va trai vreodata, dar poate prin care a trecut ca ratza cu fluieru', sunt antrenori sau manageri care cer uneori jucatorilor determinanti , cu greutate, pareri despre un nou transfer. Desi acest lucru se intampla rar, exista totusi. Nu vad de ce nu Wesley ar putea sa-si dea cu parerea despre asta, mai ales ca ar face-o pentru a ajuta echipa. Dar neam prost Porumboiu e prea taran de pestera, si dus cu pluta ca sa inteleaga ca nu e el marele stiutor de fotbal. Tipic patronilor romani, care nu-si asculta, consulta sau intreaba angajatii despre cum sa imbuntateasca echipa.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează