FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu trage linie la finalul anului: "Am plătit fotbaliştilor bani mulţi şi am ajuns bătaia lor de joc"

Adrian Porumboiu e dezamăgit de experienţa ca finanţator în fotbal
Adrian Porumboiu e dezamăgit de experienţa ca finanţator în fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2011 18:43

Adrian Porumboiu e dezamăgit de experienţa ca investitor în fotbal şi şi-a exprimat intenţia de a se retrage. Porumboiu a explicat ce l-a atras la această postură şi in ciuda eforturilor mari, de ce se declară dezamăgit

"Fotbalul a fost o nebunie a mea, am crezut că pot să răzbat, dacă fac o echipă bună, să plătesc jucătorii cu salarii decente, să ai un magnet al performanţei, să-i atragi.

Singura sursă de a-i atrage nu este alta decît banul. Am făcut eforturi financiare mari şi după aceea am ajuns bătaia lor de joc, a arbitrilor, al celor care conduc aceste competiţii", a declarat Porumboiu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
haxor
haxor  •  31 Decembrie 2011, 20:04

Porumboiu e un prostan orgolios, e adevarat, in schimb unii care comenteaza pe aici sunt si prosti si retardati si-i impinge gelozia la declaratii ptr care sunt iresponsabili, la munca cu voi putorilor, toata ziua stati pe net la barfa! :-)))))) Macar vacaru asta o facut ceva ptr orasul ala si fotbalul lor si romanesc, voi ce naiba produceti mascaricilor barfitori!? :-))))) Ce oameni de kàkàt in tara asta, de asta va uraste lumea peste tot, impartiti numai ura si frustrari si asteptati ca hienele sa sariti la gatul celor ce realizeaza cate ceva.

microbistul_vasluian
microbistul_vasluian  •  31 Decembrie 2011, 11:41

corect si normal sa-l dati pe Hizo non-stop nefiind in nici o anchet la sfarsit de an.Dati circul pe care il face injuriile,fiind maestrul in a acidenta jucatori si ai alunga pe cei valorosi cu personalitate.

microbistul_vasluian
microbistul_vasluian  •  31 Decembrie 2011, 11:40

Comentariul tău...ELITA E LA VASLUI…TROFEELE IN ALTA PATE -cel mai bun jucator strain e Wesley -cel mai bun jucator roman e Sarmatean CEL MAI SLAB ANTRENOR HIZO Ce secret al tacticii Hizo,esti o nulitate nu ai castigat nici un trofeu ii furi banii lu Porumboiu cu vrajeli si santaj.te bucuri sa nu plece wesley,sanmartean,papp ca esti out,cu eii in echipa trebuia sa fii pe primele 2 locurii,nu pe 7 echipa e zero tactic,chiar nu ai putin bun simt,rusine si respect dai vina pe toata lumea si mai ai curaj sa apari la tv si la presa in interviuri,lasa pe Cibotariu,Grigoras,Ilie Stan Costa Razvan Lucescu Dorinel Munteanu.Cine te mai crede scamatorule si expiratule.Domnilor gazetari nu este core

Vezi toate comentariile (13)
Comentează