FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Poveste fabuloasă de la un meci Vaslui - Steaua » Marius Şumudică, dat în vileag de stelişti: "A intrat Porumboiu în lojă şi ne-a spus"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 12:09

Helmuth Duckadam nu crede că există o problemă în faptul că uneori Gigi Becali îi mai spune lui Costel Gâlcă ce schimbări să facă. 

Preşedintele de onoare al Stelei a povestit un episod similar, dar de la o altă echipă de Liga 1.

”Acum, cîţi patroni din Liga 1 nu fac schimbări în timpul meciurilor? Să vă povestesc ceva. Eram la un meci la Vaslui, pe care l-am pierdut. Era 1-0 pentru noi şi Adrian Porumboiu a intrat la noi în lojă şi i-a spus lui Becali:

«Fii atent aici. Ori pierd acum rău de tot, ori cîştig. Fii atent, fac trei schimbări». Şi în repriza a doua s-au făcut schimbările şi ne-au bătut. Nu mai spun cum, că n-are importanţă.

Credeţi că doar Porumboiu făcea asta? Parcă domnul Niculae nu face, sau Paszkany nu făcea. Nu cred că există un patron de la noi care să nu facă asta, să fim serioşi”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Helmuth Duckadam vorbeşte despre meciul din august 2012, cînd FC Vaslui s-a impus în faţa Stelei cu 3-1, la capătul unui meci în care elevii lui Marius Şumudică au dat loviturile decisive într-un final incandescent.

Conduşi cu 0-1 în minutul 51, moldovenii au întors meciul aproape incredibil, după ce Steaua a dominat autoritar primele 60 de minute.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kingdon
kingdon  •  05 Martie 2015, 16:12

duckadam.... vorbesc si supozitoarele ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Martie 2015, 15:49

A doua oara au venit pregatiti cu ....Coltescu sa nu mai aiba surprize ! Duckadam crede ca daca ei sunt carpe in fata unui pacalici, toti sunt la fel !!!!????

corectu
corectu  •  05 Martie 2015, 15:39

E adevarat,a "schimbat"si arbitrul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează