FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Povestea transferului lui Mutu de la Argeș la Dinamo via Steaua și Rapid: "Apucasem să zic că iubesc Steaua" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 15:17

Adrian Mutu a dezvăluit povestea mutării sale la Dinamo, de la FC Argeș. "Briliantul" putea ajunge la Steaua și Rapid, însă "câinii" s-au mișcat mai repede și l-au furat. 

"De mic am ținut cu Universitatea Craiova. De la tata am luat asta. Știam echipa Craiovei Maxima. Apoi am ținut cu FC Argeș și Steaua. Povestea transferului meu la Dinamo e amuzantă.

Am plecat la București să semnez cu Steaua. Ioan și Victor Becali m-au dus la hotel, m-am culcat. La 12 m-au sunat și mi-au zis că s-au înțeles cu Lucescu, că mă vrea la Rapid. Apoi imediat m-au sunat iar și mi-au zis că merg la Dinamo, că s-au înțeles cu Nețoiu.

Apucasem însă să vorbesc și am zis că iubesc Steaua. Fanii nu m-au primit foarte bine la Dinamo, mi-au zis de toate. Am avut nevoie de luni bune ca să-i cuceresc", a zis Adi Mutu la DolceSport. 

Mutu a mai spus că transferul la Steaua putea fi rezolvat mai devreme: "La 13 ani am vrut să mă duc la Steaua. Am fost la probe și am fost selectat. Transferul nu s-a realizat și m-am întors la FC Argeș".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  28 Septembrie 2016, 10:15
Postat de ge0x pe 27 Septembrie 2016, 23:47

Adi mutu e stelist cum e si Denis Serban, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu :)))) sau hai ca sa intelegeti ..Mihaita Plesan :))))

E stelist de mic.

ge0x
ge0x  •  27 Septembrie 2016, 23:47

Adi mutu e stelist cum e si Denis Serban, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu :)))) sau hai ca sa intelegeti ..Mihaita Plesan :))))

nicse
nicse  •  27 Septembrie 2016, 22:08
Postat de ang3ldev1l pe 27 Septembrie 2016, 20:11

concluzia, Ad. Mutu a fost mai intai de toate: craiovean, argesan si in ultimul rand stelist, dar niciodata dinamovist desi a jucat pentru ei, astfel ca, mai taiem un idol de pe lista dinamovistilor

Minunat...mai adaugati un nume pe lista puscariasilor si *** de la fcsb...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close