FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Poziția lui Burleanu față de retrogradarea FCSB, cerută de Talpan, e clară: "Rămân surprins de cât de mult timp liber poți să ai la MApN!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 18:35

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat după ce juristul CSA, Florin Talpan, a cerut retrogradarea FCSB în liga a 5-a.

"Câteodată rămân și eu surprins de cât de mult timp liber poți să ai la MApN. Dacă ai ajuns sa te ocupi de fotbal, eu înțeleg că ai destul de mult timp liber. FCSB nu are niciun motiv sa fie retrogradată", a spus Burleanu la Pro TV.

"Am mai câștigat un proces împotriva clubului finanțat de Gigi Becali. Eu îmi doresc ca această echipă să înceapă în Liga 1, pentru că Gigi Becali a luat fraudulos această echipă. Mi se pare normal ca toată lumea să respecte legea în România și echipa patronată de Becali să fie retrogradată în liga a 5-a. Să nu uităm că această echipă, FCSB, nu este afiliată la FRF, nu a fost niciodată și nu știu cum și-a desfășurat meciurile în campionat. FRF trebuie să dispună măsurile legale care se impun"
Florin Talpan, acum 2 zile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
andrei.f
andrei.f  •  10 Iunie 2017, 18:34

Burleanu judecă bine, de multe ori !

manu71
manu71  •  10 Iunie 2017, 13:37

Momentan treaba e ok pt Becali, Burleanu este fortat sa greseasca, pt ca lumea ii pregateste alunecarea din functie, o sa vedem de la ce ii vine "caderea", important este cine o sa acapareze locul vacant si daca e pro Jiji. Pana una alta Jiji este in carti cu problema , chiar vad ca a revenit la personajul care il facea celebru inainte de condamnare, in functie de persoana pe care o supara, o sa-si rupa gatul. Jiji este netratabil, nu a reusit sa-si dea inca seama ca nu este cel mai tare din curtea scolii, banii pot cumpara multe, doar ca mai sunt unii pe care el nu-i poate tranzactiona. Sa nu uitam ca singura lui afacere profitabila ramane Fcsb, in rest a facut totul praf.

timm
timm  •  10 Iunie 2017, 12:39
Postat de Ion Ionescu pe 10 Iunie 2017, 09:26

***

Lipsa BAC.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează