FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Poziție tranșantă a unui fost stelist în cazul Alibec: "Dacă eram eu la club nu s-ar fi ajuns aici" + Grave probleme în regulamentele FRF

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 21:23

Fostul internațional Marcel Pușcaș a vorbit despre gravele probleme de insiciplină pe care le are Denis Alibec, fotbalistul proaspăt exclus din lot de la FCSB. 

"În cazul Alibec, dacă aș fi fost conducător la clubulul unde el joacă, nu aș fi ajuns aici. Operam de la prima abatere. Dacă tot lași de la tine, riști să se amplifice problemele.

Acum nu prea mai sunt multe de facut, ori îl dai afară, ori îi stabilești reguli de la care să nu se mai abată nimeni. Altfel apare un alt risc, să alegi între antrenor și jucător", a declarat Pușcaș, în cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta la Radio Sport 1.

Fost membru în Comisia Tehnică a FRF, Pușcaș a semnalat grave probleme pe care le-a găsit în ROAF (n.r. - Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice"):

"Timp de trei luni am lucrat pentru a nu mai exista ambiguități în ROAF. Am găsit 163 de greșeli în 111 pagini. Trebuiau eliminate cuvintele de genul «dacă» sau «se poate». Mai bine ar suna «trebuie». Problema la noi e că nu schimbăm înainte, ci după ce ne lovim de diverse probleme".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  16 Octombrie 2017, 09:26

Fotbaliştii de la steaua trebuie să fie atenţi, acum nu mai e Alibec sau Golofca pe care să dea vina patronu. Şi sunt câţiva cam subţirei acolo, şi la propriu şi la figurat. Nu se poate trăi la infinit cu Buderscu sau felipe !

modestxxl
modestxxl  •  16 Octombrie 2017, 00:30
Postat de merace pe 16 Octombrie 2017, 00:25

Simplu: iei BEC de la coada lui ALIBEC si il pui in fata lui ALI! Obtii BECALI! :D hahaha

Ce mișto!

merace
merace  •  16 Octombrie 2017, 00:25
Postat de crangasi_visiniu pe 15 Octombrie 2017, 21:53

Dar ce legatura are steaua cu alibec?

Simplu: iei BEC de la coada lui ALIBEC si il pui in fata lui ALI! Obtii BECALI! :D hahaha

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close