FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prea dinamovist ca să vină în Ghencea? » "Cineva din anturajul lui Dinamo l-a convins să nu semneze cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 31 august 2013 19:08

Ciprian Marica a refuzat astăzi oferta Stelei, iar "roş-albaştrii" sînt nevoiţi să caute în continuare un atacant pentru Liga Campionilor.

Dănuţ Lupu, fostul vîrf al lui Dinamo, crede că atacantul naţionalei a spus nu unui transfer în Ghencea la presiunea "cîinilor". "Marica putea să-i ajute pe cei de la Steaua. Poate şi din cauza trecutului său la Dinamo, poate a fost convins de cineva din anturaj să nu accepte. 40% cred că ăsta e motivul pentru care a refuzat Steaua" a mai spus Dănuţ Lupu la sportro.

Citeşte şi: Marica îi spune PAS Stelei » "Roş-albaştrii" mai au trei variante pentru a-şi întări ofensiva

2 milioane de euro e cota lui Marica, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
bibanu_red_dog
bibanu_red_dog  •  01 Septembrie 2013, 17:05

bravo lui daca refuza milogii....aici se iroseste..sa mearga oriunde dar la stana nuuuuuuuuuu...

dash.berlin
dash.berlin  •  01 Septembrie 2013, 15:04

Il doare in cot pe el de dinamo :))) pt el conteaza numai banii,si spera sa prinda un contract de doua milioane pe an,sau chiar mai mare.Problema e ca nu-i da nimeni banii astia,si s-ar putea sa planga dupa banii care-i dadea jiji :)))

mcaltu
mcaltu  •  01 Septembrie 2013, 01:17
Postat de samertx pe 01 Septembrie 2013, 00:50

Perdant? Ha, ha , ha. Doar a refuzat Steaua, e varză!:)

Eu personal chiar ma bucur ca nu ajunge la steaua si sper sa nici nu vina, nici el si nici mutu... De cand a plecat de la Sahtior inafara ca a frecat de vreo 3 ori banca de rezerve ce a facut? a carat mingi la antrenamente si a dat cu piciorul in minge pe la cate un meci al nationalei unde il mai chema "pitiurca"... neavand echipa se termina si cu nationala si o sa sfarseasca ca o mare vedeta...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close