FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-0

Prea multă personalitate? Vătăjelu îi urecheză pe atacanții de la CSU: "Puteam rata victoria din cauza lor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 10:37

CSU Craiova a învins pe teren propriu FC Botoșani, scor 1-0, după ce oltenii au ratat o sumedenie de ocazii de a majora diferența.

Formația lui Mulțescu a egalat-o astfel pe Steaua în fruntea clasamentului, ambele cu câte 20 de puncte, dar roș-albaștrii mai au de jucat diseară cu FC Voluntari.

Ivan, Nuno Rocha și Surugiu au ratat ocazii uriașe de a înscrie, fapt ce i-a supărat pe antrenorul Gigi Mulțescu și pe fundașul Bogdan Vătăjelu.

"Sunt exasperat de ratările atacanților. Parcă sunt certați unul cu altul! Cred că au fost 4 sau 5 astfel de ocazii. Vă dați seama că împotriva Stelei va fi mai greu, nu vom mai avea atâtea ocazii precum în ultimele meciuri", a declara Mulțescu la conferința de presă.

"Să-i certe pe atacanți. N-ați văzut cât au ratat! Puteam să ratăm victoria din cauza lor!" Bogdan Vătăjelu

6 e nota
primită de Vătăjelu din partea Gazetei după meciul cu Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
antalmihai
antalmihai  •  25 Septembrie 2016, 14:27

Perfect adevarat.Am observat ca joaca fiecare pt el si noi. Nu mi se pare normala atitudinea clubului fata de Mateiu,dar fara minim 1 milion euro nu poate pleca tinind cont de plata,salariu,valoare.Mateiu este printre cei mai buni jucatori din liga 1 ,este o presiune artificiala ce se intimpla.o *** de echipda a unei ***.CONCUZIE: CRAIOVA NU VINDE,MAI ALES LA TROMPETE. SI MAI ALES PE NIMIC,AICI APRECIEZ ASTRA,CARE MACAR ERA FORTATA!rusine popescu marcel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Septembrie 2016, 13:32

Vatajelu este mai bun decat Tosca si S.Filip de 1000 de milioane de ori ...dar nu o sa vada nationala decat daca batem fcsb duminica viitoare ...

435647963283063
Adrian-Claudiu Burgos  •  25 Septembrie 2016, 12:23

cum se mișcă ceva la știința , în bine , încep să bage fitile *** zis orbu și ciraci de la gsp ba că e ceartă între fotbaliști ba îl promovează excesiv și faa noimă pe groparul fotbalului craiovean cu fantasmagoriile lui nu degeaba scandează tribuna , deocamdată pe extensiv , " digisport si gsp / să ne sujetzi coohoaele "

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează