FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Premianți vs repetenți » Steaua a surclasat-o pe Astra la toate capitolele » Statistica și notele derby-ului

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 07:23

Steaua a reușit să reintre cu șanse mari în lupta la titlu după victoria cu 2-0 din meciul cu Astra Giurgiu. Campioana a făcut cel mai bun meci din această primăvară și nu i-a dat nici o șansă echipei lui Șumudică.

În afara celor doi marcatori, Momcilovici și Stanciu, Gabi Tamaș a reușit să impresioneaze deși a fost folosit ca fundaș dreapta.

Internaționalul român n-a avut nici o problemă cu De Amorim și chiar a fost destul de periculos și în ofensivă. El și marcatorii golurilor au primit cele mai mari note de pe teren, 8.

De partea cealaltă din echipa Astrei singurul remarcat a fost Boldrin, în timp ce majoritatea jucătorilor au făcut un meci sub așteptări. Lovin, Boudjemaa, De Amorim, Morais și Queiros au luat 4.

Vezi mai jos caseta meciului și statistica:

 statistica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
potera
potera  •  14 Martie 2016, 18:10
Postat de lacatusdinamovistu pe 14 Martie 2016, 11:10

sumudica spune el ca simte el ca fcbibera i-a campionat-ul .fler-ul asta e unul venit direct de la frf comisii si chiar de la mai marii fotbalului ..i-a spus sa stea calm ca locurile 1sau 2 e aconbdtat de fcbibera locul 2 daca Dinamo i-a campionat-ul .. tudor cu gasca de inca 5 arbitrii au fost fcbisti ..bourceanu trebuia sa ia rosu inca din prima repriza ..pintili iar faulturi la greu fara sa fie avertizat decat o data ,ham run iertat a 100 oara de cartonase asta cand incearca sa i-a mingea face numai faulturi ... texeira a fost indexistent nu m-as mira sa-l vad in mall iar cu becali ,Lovin a uitat ca numai imbraca tricoul fcb-ului din 2009 si a vrut sa arate ca e trup si suflet pt echipa cu f multi penali de la conducere la jucatori.. daca astra conducea cu 1-0 in min 80 sigur scotea o bricheta si o arunca in capu-l lui tudor si asa rezolva meciul 3-0 pt ei la masa verde .. un joc slab cu mingi aruncate la intamplare ,un hei rup continuu ..campioane facute din birourile frf si ale ligi s-a vazut valoarea fcbiberei editia asta de europa unde a fost surclasata de copii de la trecin un scurt 3-0 pe national arena ,pesxcarii de la rosemborg 3-0 pe NA , partizanii care nu au mai fost iin gripele europene de 9 ani pana a dat de campiona blaturilor bibera din pitesti 1-1 NA si o lectie de fotbal data de partizani la belgrad 4-2 ...cand arbitrii si frf ,liga te fac campioni acestia nu pot sa te ajute in EUROPA ..

1. În primul rând tu uiți sau te faci că uiți, de Colțescu; 2. Parcă ferefeul a dat la dos suspendarea de șase luni a lui Jumulică și care va începe la sfântul așteaptă? 3. Tudor a arbitrat la fel de prost și atât pro Astra, cât și pro Steaua

utraian
utraian  •  14 Martie 2016, 13:14

" El și maracotrii golurilor " ?? Hai, pot intelege ca din greseala inversezi doua litere si-ti iese : maractorii, sau marcaotrii. Dar sa schimbi 4 litere in cadrul aceluiasi cuvant e deja rea intentie. Sau alcool...

suffarstar
suffarstar  •  14 Martie 2016, 13:06
Postat de dlgeo86 pe 14 Martie 2016, 12:31

Bine ca sunt dinamovistii fair play , in special marc si filip..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează