FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚII

Premierul Ungariei e fanul lui Sepsi și spune că va investi în fotbalul românesc: "Facem aceste academii pe teritorii unde trăiesc unguri"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 19:06

Viktor Orban, premierul Ungariei, e fan declarat al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe și a făcut o dezvăluire neașteptată.

Oficialul maghiarilor a mărturisit într-un interviu acordat celor de la The Guardian că va finanța mai multe academii de fotbal din România.

"Vom face asta pentru copii. Facem aceste academii pe teritorii unde trăiesc unguri", susţine Orban.

Nu mai puțin de 9 milioane de euro din bani publici maghiari au fost trimiși dinspre Ungaria către România pentru a fi investiți într-o academie la Miercurea Ciuc.

Orban a fost prezent la un simpozion în România, în vara lui 2017, iar în timpul ședinței și-a întrerupt speech-ul pentru a se fotografia în tricoul lui Sepsi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ekneb
ekneb  •  12 Ianuarie 2018, 13:03

Daca premierul romaniei ar sustine de exemplu comunitatea romaneasca din bucovina sau din serbia cu.... sa zicem 50 mil euro din bugetul de stat al Romaniei, inseamna ca romanii din serbia si din bucovina ar trebui extradati? Asa cum *** pe aici de exemplu travka  •  12 Ianuarie 2018, 07:56 Afaraaaaa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  12 Ianuarie 2018, 07:56

Afaraaaaa

stefanitaii
stefanitaii  •  11 Ianuarie 2018, 23:01

Si niste autostrazi ar fi binevenite. Iar acest exemplu il putem si noi aplica pentru Moldova, Timoc, Nordul Greciei, etc. Dar nu suntem in stare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează