FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Prepeliţă, după victoria cu Dinamo: "De patru ani nu cunosc gustul înfrîngerii" » Ce spune despre lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 23:44

Steaua a cîştigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-1, iar Andrei Prepeliţă, marcatorului ultimului gol, a comentat meciul.

"Ne doream să cîştigăm pentru că aveam o situaţie dificilă în clasament şi trebuia să ţinem pasul cu ASA.

Este plăcut să cîştigi, mai ales că de patru ani nu am pierdut. Nu cunosc gustul înfrîngerii cu ei.

Întreurperea de la începutul celei de-a doua reprize ne-a dat puţin peste cap. Noi nu am vrut să se întrerupă şi am reînceput mai greu. Dinamo a pus presiune pe noi, au avut 10 minute bune, dar ne-am încălzit şi am dominat", a declarat Prepeliţă la DigiSport.

Mijlocaşul Stelei a comentat şi lupta la titlu, cu ASA.

"ASA are două puncte avans şi normal că este favorită. Noi vom lupta pînă la capăt. Am pierdut primul loc, dar vrem să îl recuperăm şi sîntem şi mai motivaţi. Este neplăcut să conduci clasamentul o perioadă lungă şi să pierzi pe final", a adăugat Prepeliţă.

Citește și: Chipciu îi ironizează pe dinamoviști și vorbește despre Gigi Becali

Citește și: Argăseală dezvăluie ce i-a promis Nicuşor Stanciu înainte de derby » Ce spune preşedintele Stelei despre Arlauskis

Citește și: Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Citește și: Gâlcă așteaptă pasul greșit al lui ASA: "Sperăm la titlu. Arlauskis era amețit" » Ce spune despre Gigi Becali

Citește și: Alimentați de "ura" cîinilor » Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu mi se pare normal ce au făcut ultrașii lor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
criss1981
criss1981  •  04 Mai 2015, 00:34
Postat de ovidiu1969 pe 04 Mai 2015, 00:19

Desi sunt stelist, parca nu m-ar deranja foarte tare sa castige ASA titlul. Oricum, o victorie contra militienilor este intotdeauna reconfortanta. Cica *** astea n-au mai batut Steaua de 11 meciuri. Si dupa cum arata new-Dinamo, vor mai trece ani buni pana la o victorie contra Stelei. Miaaau !

corect!!! pai dupa tur ai 12 sau 13 puncte avans si pierzi titlul atunci l.ai pierdut pe mana ta...fara scuze de genul...ASA e ajutata de arbitrii...hai sa fim seriosi...ar trebui sa piarda steaua titlul sa se invete minte altadata sa nu se mai creada campioni din tur ;)

ovidiu1969
ovidiu1969  •  04 Mai 2015, 00:19

Desi sunt stelist, parca nu m-ar deranja foarte tare sa castige ASA titlul. Oricum, o victorie contra militienilor este intotdeauna reconfortanta. Cica *** astea n-au mai batut Steaua de 11 meciuri. Si dupa cum arata new-Dinamo, vor mai trece ani buni pana la o victorie contra Stelei. Miaaau !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

criss1981
criss1981  •  03 Mai 2015, 23:57

ASA are meciuri foarte grele....desi mi-as dori sa castige titlul nu vad mari sanse.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează