FOTBAL  »  Superliga  »  BARCELONA

Presa catalană face dezvăluiri » Cum a blocat FIFA transferul lui Ianis Hagi la Barcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 12:33

Ianis Hagi a fost principala atracţie a meciurilor din preliminariile pentru Euro 2015 la juniori U17, disputate în Andorra.
Fiul "Regelui", 16 ani, a atras atenţia jurnaliştilor catalani de la Mundo Deportivo, care l-au lăudat pentru calităţile sale. "Loveşte bine cu ambele picioare şi parcă are aceeaşi viziune cu Gică. N-are însă dezvoltată încă personalitatea pe care o avea tatăl său", scriu aceştia.

Ianis a fost urmărit în Andorra de scouterii marilor cluburi din Europa.

Mundo Deportivo scrie că Barcelona şi-ar fi dorit să-l aducă la academia sa, La Masia, Gică Hagi fiind de acord cu transferul. FIFA a blocat însă mutarea, catalanii find opriţi de la achiziţii în următoarele două perioade de transferuri.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (69)
lumpy666
lumpy666  •  02 Octombrie 2014, 00:31
Postat de rapid_visiniu pe 01 Octombrie 2014, 18:18

+100!

EU astept FOTOCOPIA CONTRACTULUI cu echipa "X" aici pe "onlinegazetasporturilor.ro" NU doar STIRI ca si cu toti fotbalistii din TARA ei bine exemplul cel mai fabulos a fost cel cu MIREL RADOI cautat si CURTAT de:MAN.UTD,LIVERPOOL,ARSENAL,MILAN=NU mai tin minte care dintre cele 2 echipe din Milano dar poate ambele ca sa ajunga "REGELE DESERTULUI PRINTRE CAMILE"....!!!!! -Dragi jurnalisti stim cu TOTII trebuie totdeauna STIRI si daca ceva SENZATIONAL INVENTAM e cu atat mai bine dar va rog TINETI-NE PICIOARELE PE PAMANT si scrieti aici "REALITATI" si daca NU se poate atunci mutati articolul pe CANCAN!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Octombrie 2014, 23:07

Hahahahahaha !!! Demult n-am mai ras la asa un scenariu. Ce si-au zis astia. Hai sa-l ridicam pe hagi jr in slavi, ca doar plateste tatsu. Dar cum s-o facem ? Simplu, il dam drept cautat de Barcelona, dar, sanchi, nu merge la aia pentru au interzis la achizitii .Haahahahahahahahahhahahhahaha!!!!! „viitura„ nu-l cauta :)))))))))))))))))))))))))))))))

solomon_i
solomon_i  •  01 Octombrie 2014, 20:15
Postat de thedronius pe 01 Octombrie 2014, 19:16

De ce s-a i-l i-a Real Madrid? Daca e o petarda umflata de presa, ce s-e faca cu ia? Bah prietene unde ai terminat clasele primare? La quru vacsii????

Tradu-ne si noua...!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează