FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Președintele de club care l-ar ierta oricând pe Alibec: "Poate și Dică a greșit"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 18:55

Excluderea din lot a lui Denis Alibec a fost comentată de majoritatea oamenilor de fotbal din România. Dani Coman, președintele Astrei, e unul dintre puținii care-i iau apărarea atacantului și spune că acesta ar trebui iertat.

"Jucătorii mari sunt capricioși. Dar el este sufletist, de echipă, își dorește la fiecare joc să câștige. Nu e normal, trebuie să conștientizeze ce se întâmplă, are totuși 26 de ani, orice pas greșit poate să-i fie fatal pentru restul carierei, este isteț, nu e genul care să nu gândească.

Ar putea să își schimbe comportamentul. Dacă aș fi președintele clubului, l-aș reprimi. I-aș pune și niște clauze clare. Aș face public totul. Să facem o conferință de presă în care să vorbim despre ce greșeli a făcut. Poate și Dică a greșit pe teren. Dică ține foarte mult la el, sunt convins că se vor regla lucrurile acolo", a declarat Dani Coman la TV Digi Sport.

14 meciuri și două goluri are Alibec pentru FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează