FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Președintele din Liga 1 care deja și-a luat concediu: "Am nevoie doar o conexiune wi-fi și de telefon"

FOTO: Ieseanul.ro
FOTO: Ieseanul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 20:56

Prședintele celor de la CSM Poli Iași, Adrian Ambrosie, a reacționat după apariția informației că a plecat în vacanță, deși problemele financiare de la club sunt arzătoare.

"Nu este vorba despre o vacanță. Am plecat la fiica mea, în Germania, pentru că este ziua ei și nu am mai văzut-o de anul trecut.

În ziua de azi ai nevoie doar de un laptop, conexiune la wi-fi și un telefon pentru a rezolva problemele administrative de la un club.

Nu sunt de negăsit, țin legătura în permanență cu toată lumea de la club, nu se pune problema de așa ceva", a precizat Ambrosie. 

Citește și:

Situație halucinantă la un club din Liga 1! Clubul are grave probleme, dar președintele e plecat în vacanță :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează