FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL "ȘTEFAN CEL MARE"

Președintele dinamovist dă detalii despre viitoarea arenă și le atacă pe Steaua și Rapid: "Doar noi meritam stadion nou"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 12:17

Președintele interimar al CS Dinamo, George Cosac, nu e de acord cu construirea stadioanelor noi din Ghencea și Giulești și spune că doar formația alb-roșie merita o arenă nouă.

"Sunt dinamovist şi stadionul se va face. Şi nu că vrea Cosac, ci întreaga societate. Dacă ne uităm, între aceste patru echipe care vor beneficia de stadioane noi şi care ar urma să joace acolo după Campionatul European, Dinamo ar fi chiar singura care merită să aibă un stadion. Este central, este Liga 1.

Treburile birocratice sunt foarte avansate, acum se lucrează la Planul Urbanistic Zonal. Se va face în zona velodromului. Va fi un stadion modern, de 15.000-16.000 de spectatori, dar sub tribune vor fi şi săli pentru scrimă, tir şi alte secţii ale clubului. Va fi extrem de cochet.

În doi ani, doi ani şi jumătate, va fi gata. Chiar dacă nu va fi gata în acelaşi timp cu celalalte, va fi făcut. Sperăm să ne încadrăm pentru termenul de la Euro 2020", a spus Cosac la TV Digi Sport.

Noul stadion, în locul velodromului

 821971 untitled
Încercuit este velodromul, în acea zonă se va construi noul stadion

Cum s-a ajuns aici

În 2002, Guvernul Adrian Năstase emitea o Hotărâre de Guvern prin care a facilitat transferul stadionului Dinamo de la Ministerul de Interne la societatea lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo. Practic, Badea primea dreptul de folosinţă pe durată nedeterminată a unei mari părţi din Complexul Sportiv Dinamo printr-un contract de asociere cu CS Dinamo. În acest contract, administrator era chiar societatea lui CS FC Dinamo. Practic, Badea a primit dreptul de folosinţă a arenei pe viaţă, iar fără acceptul său, stadionul Dinamo nu poate fi reconstruit şi modernizat. Până aici, lucrurile sunt clare. Apoi variantele celor două tabere se despart.

Așa arată parcul sportiv "Ștefan cel Mare", împărţit între societatea lui Nicolae Badea și Clubul Sportiv condus de Monica Iagăr: 

Citește și: EXCLUSIV Ei sunt cei 13 vinovați! Avem lista cu persoanele care au spus "STOP" construirii stadionului Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fangigi
fangigi  •  17 Martie 2018, 19:28

Stadionul dintre cimitire ce urmeaza sa fie modernizat al cui este?

gametable08
gametable08  •  17 Martie 2018, 19:12
Postat de france.for.you pe 17 Martie 2018, 14:40

Evident *** fc5b nici nu trebuia sa joace in Liga I!! Dar ii facem stadion stelei din liga aIV-a !! Doar in Romania sateasca de azi se poate intampla asa ceva!! In mod normal ori ramanea steaua. *** fc5b !! Cu amandoua in nicio tara civilizata nu s-ar fi putut convietui!! In Romania ***, da!!

ESTI cam prost,n am inteles Negoita detine palmaresul lui dinamo sau sigla? voi nu aveti nimic mah ,nimic la Badea e tot,asa ca ce vinde Negoita este echipa ,ghivechiul acela unde se antrena fobalistii datorii si cam atat.

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Martie 2018, 18:19
Postat de para.para pe 17 Martie 2018, 14:43

"Dacă ne uităm, între aceste patru echipe care vor beneficia de stadioane noi" - sa ne explice si noua hartia lui gigi de impachetat guvizi, care este a 4-a echipa.

echipa nationala de rugby..:) adica stadionul arcul de triumf...:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează